Αδιάβροχο Μακιγιάζ για την Παραλία

Το καλοκαίρι εκτός από τη ζέστη, τον ιδρώτα και τον ήλιο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ιδιαίτερη πρόκληση αφού το μακιγιάζ μας είναι και αυτό εκτεθειμένο σε όλα αυτά. Και τι γίνετε αλήθεια με το νερό? Όσο και αν θέλουμε να δείχνουμε άνετες στην παραλία άνευ μακιγιάζ, το μολυβάκι όλες το θέλουμε. Αλλά πως θα καταφέρουμε ένα αδιαβροχο μακιγιαζ μετά από τα μακροβούτια?

5 Μυστικά για αδιαβροχο μακιγιαζ για την παραλία 

Καθαρό ενυδατωμένο πρόσωπο

Πριν ξεκινήσουμε να δούμε τα μυστικά για αδιαβροχο μακιγιαζ στην παραλία, θα πρέπει να έχουμε προετοιμάσει σωστά την βάση που θα πατήσουν όλα αυτά, δηλαδή το πρόσωπο. Αν η κρέμα ή τα καθαριστικά του προσώπου σας είναι λιπαρά δεν θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τα προϊόντα μακιγιάζ. Δοκιμάστε δροσιστικά τζελ και ελαφριά γαλακτώματα που ενυδατώνουν το δέρμα αλλά δεν αφήνουν κατάλοιπα

αδιαβροχο-μακιγιαζ-για-παραλια

Αδιάβροχα προϊόντα

Τα αδιάβροχα προϊόντα πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Στο εμπόριο διατίθενται ειδικές σκιές ματιών, ρουζ σε υγρή μορφή, make up, μάσκαρα και κραγιόν που είναι αδιάβροχα. Όταν αγοράσετε αδιάβροχη μάσκαρα να είστε προσεκτικές γιατί είναι απαραίτητο προϊόν για το αδιαβροχο μακιγιαζ.

Όχι λιπαρά προϊόντα

Αποφύγετε τα make up στη παραλία και ιδίως με βάση τα έλαια και αντικαταστήστε τα με liquid make up με βάση το νερό . Αν και κατά τη γνώμη των ειδικών η ιδανική βάση για την παραλία, είναι μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα.

Φωτεινά χρώματα

Βάλτε στο ψυγείο  όλα τα σκούρα χρώματα και βγάλτε τα το φθινόπωρο….και το μαύρο μολύβι… Όσο αδιάβροχο και αν είναι… Τα ιδανικά χρώματα είναι τα ανοιχτά, που και λίγο να τρέξουν δεν φαίνονται.. Όπως μια γαλάζια σκιά για παράδειγμα, που αν  τρέξει δημιουργείται ένα φυσικό ντεγκρατάρισμα. Bronze, ροδακινί, ροζ, γαλάζιο, ανοιχτό πράσινο,  διάφανα καφέ χρώματα, είναι από τις top καλοκαιρινές επιλογές. Επιπλέον οι χρυσές, χάλκινες, ροδακινί σκιές, τονίζουν το μαύρισμα και έτσι φαίνεστε λαμπερές χωρίς κάποιος να αντιληφθεί, ότι το μακιγιάζ κρύβεται πίσω από ένα φυσικό, όμορφο πρόσωπο.

Σκιές σε μορφή κρέμας

Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ κάτι τέτοιο θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Διαλέξτε ένα από τα παραπάνω χρώματα και αγοράστε μία σκιά ματιών σε μορφή κρέμας.
Tip: βάλτε στα μάτια, στα χείλη και στα μάγουλα.