5 Λόγοι που Μπορεί να σε Έχει Γραμμένη – τι να Κάνεις

Α’ Μέρος
Οι λογοι που σε εχει γραμμενη ειναι απλοί. Για να μην κουράζεσαι στο ψάξιμο και χάνεις πολύτιμη ενέργεια, εμείς βρήκαμε για σένα τους 5 πιο πιθανούς. Εσύ τώρα πρέπει να αναγνωρίσεις τα σημάδια και να κινηθείς σωστά για να κρατήσεις την αυτοεκτίμησή σου σε υψηλά επίπεδα και αν είναι να γυρίσει πίσω, ας είναι! Αλλιώς μη χαλάς τη ζαχαρένια σου για κάποιον που δεν του καίγεται καρφάκι για σένα!

5 Λογοι που σε εχει Γραμμενη!

1) Απλά του είσαι αδιάφορη και σε έχει μόνο για να του δίνεις πόντους, όπως λένε και οι φίλες μου! θέλει να επιβεβαιώνεται ότι αξίζει μέσα από εσένα! Με την επιμονή σου και το ενδιαφέρον που του δείχνεις αλλά και που σε έχει όποτε εκείνος θέλει… του ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση την οποία εκμεταλεύεται και δείχνει για να κερδίσει άλλες γυναίκες.
Πως το αναγνωρίζεις: Από τότε που σε γνώρισε σε έχει γραμμένη, σε καλεί όποτε θέλει αυτός και απαντάει στα μηνύματά σου μετά από μέρες. Για να βγείτε μαζί ούτε λόγος! Μόνο μετά υπό πίεση δική σου που και πάλι μιλάει περισσότερο με τους φίλους του.

λογοι που σε εχει γραμμενη
2) Βρήκε κάτι πιο ενδιαφέρον ή απλά σε βαρέθηκε.
Πως το αναγνωρίζεις: Η συμπεριφορά του άλλαξε τελευταία, δεν ήταν έτσι από την αρχή. Τώρα βρίσκει συνεχώς προφάσεις για να μη σε βλέπει… έχει δουλειά, διάβασμα, ποδόσφαιρο και η μαμά του αρρώστησε – όχι βαριά. Τον καλείς στο κινητό και δεν τον βρίσκεις, σε παίρνει μετά από μισή ώρα.

3) Σε έχει δεδομένη.
Πως το αναγνωρίζεις: Αυτή η στάση είναι τόσο χαρακτηριστική στους άντρες.. είναι η στάση του έρχομαι και φεύγω με τη θέλησή μου. Πολλές φορές ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες και καλέσματα ενώ άλλες φορές σε αφήνει να αναρωτιέσαι αν ζει ή αν έπαθε τίποτα κακό! Αυτός ο άντρας δεν έχει αποφασίσει μέσα του τι ακριβώς θέλει από εσένα αλλά δεν τον ενδιαφέρει κιόλας γιατί έχει χρόνο να αποφασίσει αφού εσύ είσαι δεδομένη και είσαι πάντα εκεί γι αυτόν! όποτε σε χρειαστεί!

λογοι που σε εχει γραμμενη4) Το έχει στο DNA του. Υπάρχουν άνθρωποι που δε μπορούν να αφεθούν συναισθηματικά. έτσι έχουν μάθει κι έτσι έχουν μεγαλώσει από το περιβάλλον τους. Αυτό δε σημαίνει ότι αυτός ο άντρας δεν έχει κάποια χ αισθήματα για σένα αλλά το θέμα είναι αν εσύ μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο όπου έχει επιφανειακά αισθήματα, γιατί περί αυτού πρόκειται.
Πως το αναγνωρίζεις: Αυτό το γνώρισμα έχει ένα ακράδαντο χαρακτηριστικό, κάνεις εσύ ότι θέλεις χωρίς να σε καθοδηγούν τα συναισθήματα του άλλου… Αν θέλεις να μείνεις μαζί του, μένεις… αν θέλεις να φύγεις, φεύγεις.. θέλεις να βγεις με τις φίλες σου, μπορείς… θέλεις να πας ταξίδι 1 μήνα, μπορείς… να ταξιδέψεις χρόνια στο διάστημα, πάλι μπορείς!.. γενικά είσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις χωρίς αυτός να φέρει καμία αντίρρηση στα θέλω σου.

Διάβασε εδώ τη συνέχεια: 5 Λόγοι που Μπορεί να σε Έχει Γραμμένη – τι να Κάνεις (μέρος β)