Πας Παραλία? Οργάνωσε Σωστά την Τσάντα Θαλάσσης!

Η παραλία είναι ένα μέρος από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς ,ειδικά στις διακοπές που περνάμε ώρες ατελείωτες. Μπορεί η βουτιές στη θάλασσα να μοιάζουν μαγευτικές αλλά αν δεν είστε καλά οργανωμένη, το μπάνιο στην θάλασσα μπορεί να καταλήξει σε μεγάλη ταλαιπωρία. Φανταστείτε να είστε κάτω από τον ήλιο ώρες και χωρίς προστασία, υπάρχει σοβαρός  κίνδυνος  για την υγεία μας. Πριν ξεκινήσεις για την παραλία θα πρέπει η τσαντα θαλασσης σου, να περιέχει τα απαραίτητα πράγματα, ώστε η ώρα που θα περάσετε να είναι ευχάριστη!

Οργάνωσε σωστά την τσαντα θαλασσης

Πάρε μαζί σου:τσαντα-θαλασσης

1. Η πετσέτα θαλάσσης είναι το νούμερο 1 που πρέπει να έχει η τσάντα σας

2. Μην ξεχάσετε να φέρετε αντιηλιακό για το σώμα και κυρίως για το προσώπο, έτσι ώστε το δέρμα να μην κινδυνεύει να καεί ή να υπάρχει κίνδυνος πανάδων. Μην ξεχνάτε και την προστασία για τα χείλη.

3. Να έχετε στην τσάντα σας ένα δεύτερο ζευγάρι γυαλιά ηλίου με πιο σκούρο φακό, για να απορροφά το εκθαμβωτικό φως του ήλιου.

4. Να έχετε στην τσαντα θαλασσης ένα stick για τα τσιμπήματα από έντομα, θα σας φανεί πολύ χρήσιμο σε περίπτωση που βρεθείτε σε μια τέτοια κατάσταση.

5. Το καπέλο είναι απαραίτητο αξεσουάρ για την προστασία από τον ήλιο.

6. Ένα στεγνό δεύτερο μαγιό, θα πρέπει να έχετε μαζί σας για να αποφύγετε την υγρασία στην ευαίσθητη περιοχή, κυρίως τις απογευματινές ώρες που το μαγιό αργεί να στεγνώσει ..

7. Θα πρέπει να προστατεύουμε τα μαλλιά μας από τον ήλιο. Να έχετε μαζί σας αξεσουάρ για τα μαλλιά σας, χτένες, λάστιχα, κορδέλες.

  • Αν η παραλία δεν είναι οργανωμένη, οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας νερό και σνακ.