Glamorous Μακιγιάζ για το Πάσχα

Ακόμα δεν έφυγαν οι γιορτές των Χριστουγέννων και το Πάσχα σχεδόν έφτασε. Έχετε ακόμα λίγες μέρες στην διάθεση σας, να αποφασίσετε τι θα κάνετε με την εμφάνιση σας και πώς θα πετύχετε ένα glamorous μακιγιάζ για το Πάσχα. Έχουμε για σας πέντε διαφορετικές προτάσεις μακιγιάζ, για να δείχνετε λαμπερές τις ημέρες των γιορτών. Δείτε τα παρακάτω Glamorous μακιγιάζ για το Πάσχα και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει:

Bronze μεταλλικές σκιές

Glamorous μακιγιάζ για το Πάσχα σε καφέ μεταλλικό χρώμα, δίνει στα μάτια σας λάμψη και τονίζει το βλέμμα σας. Κρατήστε τα χείλη σας σε απαλούς τόνους.
woman-oclock--πασχαλινο-μακιγιαζ 2015μακιγιαζ-2015

Κόκκινα χείλη

Όταν ακούμε εορταστικό μακιγιάζ, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το κόκκινο κραγιόν. Η αλήθεια είναι πως Glamorous μακιγιάζ για το Πάσχα δίχως κόκκινο κραγιόν δεν υπάρχει.

woman-oclock-μακιγιαζ 2015

 Μοβ

Ανοιξιάτικο μοβ χρώμα στα μάτια με μοβ έντονα χείλη, σηματοδοτούν τον ερχομό της άνοιξης

woman-oclock-μακιγιαζ 2015

Έντονη σκιά στο κάτω βλέφαρο

Ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ που τονίζει ένα σέξι βλέμμα. Υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας για να το πετύχετε και χρειάζεται εξάσκηση. Κρατήστε καθαρό το πάνω βλέφαρο και βάλτε έντονη σκιά μόνο στο κάτω μέρος των ματιών. Τραβήξτε προς τους κροτάφους και σβήστε καλά.

woman-oclock-μακιγιαζ 2015

Smokey eyes

Κάποτε το Smokey eye φοριόταν σε rock καταστάσεις, αλλά πλέον έχει ταυτιστεί με την αίγλη και τη κομψότητα των γυναικών. Προτείνουμε λοιπόν το smokey eye για το πασχαλινό σας μακιγιάζ

woman-oclock-μακιγιαζ-για-το-πασχα