Babylights Μαλλιά – Το Νέο Trend του Καλοκαιριού

Οι Φυσικές ανταύγειες δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά τα babylights μαλλια είναι μια νέα τεχνική για το χρώμα των μαλλιών που έγινε trend. Πόσες φορές αναρωτήθηκα, “τί κάνουν οι διάσημες του hollywood και έχουν τόσο λαμπερά μαλλιά;” Η απάντηση ήρθε από μόνη της… Οι babylights ανταύγειες ευθύνονται για τα τόσο ζωντανά και φωτεινά χρώματα.

Τι είναι τα babylights μαλλιά?

Όπως υποδηλώνει και το όνομα τους, τα babylights μαλλια είναι εμπνευσμένα από τα μωρά. Θυμηθείτε αυτά τα υπέροχα κεφαλάκια με τις ξανθές ανταύγειες που ανοίγουν φυσικά από τον ήλιο. Λοιπόν αυτές είναι οι babylights ανταύγειες.

woman-oclock-babylights μαλλια

woman-oclock-babylights μαλλια

Τεχνική

Σκεφτείτε λεπτές, φυσικές ξανθές ανταύγειες Babylights, που γίνονται χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη τεχνική χρώματος για να μιμηθούν το φυσικό ξάνοιγμα του ήλιου. Το μυστικό με αυτήν την τεχνική των μαλλιών, είναι να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στο φυσικό χρώμα και στη βαφή.

woman-oclock-babylights

woman-oclock-babylights μαλλια

Σε ποια χρώματα μαλλιών ταιριάζει?

Σε όλα τα χρώματα, από σκούρο καστανό, έως ανοιχτό ξανθό. Το χρώμα δεν αλλάζει, απλά δημιουργείται ένα παιχνίδισμα φωτός στα μαλλιά μας που σπάει το μονότονο χρώμα. Ένα ακόμα μυστικό για να πετύχουν οι babylights ανταύγειες είναι να παίξετε με δύο χρωματικούς τόνους βαφής, ένα μεσαίο και ένα πιο ανοιχτό.

woman-oclock-babylights72015
woman-oclock-babylights6-2015