6 Tips Ομορφιάς για να δείχνεις Κούκλα τις Γιορτές

Κατά την περίοδο των γιορτών, χωρίς αμφιβολία θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και το πιο ωραίο μας πρόσωπο. Συναντήσεις με φίλους, γνωστούς, δείπνο με το έτερον ήμισυ, ρεβεγιόν, εξαντλητικά ξενύχτια, διήμερα,  εεε όσο και να πεις δεν βοηθάνε ιδιαίτερα στην διατήρηση της φρέσκιας επιδερμίδας και κατά συνέπεια και της κάλης διάδεσης. Διότι όπως όλες γνωρίσουμε  αν χάσουμε την αυτοπεποίθηση μας, η καλή διάθεση πάει περίπατο.
Με αυτά τα 6 tips ομορφιάς για να δείχνεις κούκλα τις γιορτές,  θα ζήσετε μεγάλες στιγμές, αφού όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω μας.

Μάσκες ομορφιάς
Η χρήση της μάσκας ομορφιάς είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και είναι από τα αρχαιότερα μυστικα ομορφιας.  Οι γυναίκες φρόντιζαν το πρόσωπο τους womanoclock- μυστικα ομορφιάς  προκειμένου να έχουν λεία και λαμπερή επιδερμίδα με μεταξένια υφη και την προστασία ενάντια στο γήρας.

Μακιγιάζ
Χρησιμοποιήστε προϊόντα μακιγιάζ που να έχουν διάρκεια. Σκεφτείτε πως θα δείχνετε κορίτσια αν το μακιγιάζ σας αρχίζει σιγά σιγά και κρεμάει. Το πρόσωπο θα πρέπει σε όλη την διάρκεια της βραδιάς να δείχνει τσιτωμένο και φρέσκο, αυτός θα είναι ο στόχος σας.

Νύχια
Βρείτε ένα μοναδικό και κομψό μανικιούρ που θα κολακέψει τα χέρια σας. Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες με ξεχωριστά σχέδια νυχιών για τις γιορτές που μπορεί να σας βοηθήσουν.
μυστικα ομορφιας
Μαλλιά
Τα ενυδατωμένα μαλλιά θα σας βοηθήσουν να κρατήσει το styling. Ακόμα ένα Tip Ομορφιάς για να δείχνεις Κούκλα τις Γιορτές.
Επισκέψου το κομμωτήριο για μια θεραπεία μαλλιών.

Διατροφή
Φρόντισε να τρως σωστά και όχι καλά..υπάρχει διαφορά. Ο φυσικός χυμός πορτοκάλι σε καθημερινή βάση θα σε βοηθήσει στην άμυνα του οργανισμού, ειδικά αν ξενυχτάς. Μην ξεχνάς να πίνεις αρκετό νερό, βοηθάει στην ενυδάτωση του δέρματος και στο μεταβολισμό.

Ρούχα womanoclock-6 Tips Ομορφιάς για τις γιορτες-κοκκινο φορεμα
Ξέχνα το αγαπημένο σου τζιν ή το κολάν που σε κάνει να νιώθεις άνετα, αυτά τα φοράς 340 μέρες το χρόνο. Δοκίμασε κάτι διαφορετικό που να σε κολακεύει και να σε κάνει να φαίνεσαι θηλυκή, ένα μικρό κόκκινο φόρεμα για παράδειγμα. Μπορεί να μην είναι τόσο βολικό αλλά πιστεύω αξίζει μια στο τόσο να το τολμάμε. Γιατί πάνω απ’όλα είμαστε ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

Διαβάσατε: 6 Tips Ομορφιάς για να δείχνεις Κούκλα τις Γιορτές