Ο Οίκος Gucci Ντύνει τις Celebrities στο Art & Film Gala

Τo τέταρτο ετήσιο art & film gala πραγματοποιήθηκε στο μουσείο του Λος Άντζελες, τιμώντας τον σκηνοθέτη Quentin Tarantino καθώς και την καλλιτέχνη Barbara Kruger. Επίσημες καλεσμένες, οι απαστράπτουσες ντίβες του hollywood που έκαναν την βραδιά ακόμα πιο λαμπερή, ντυμένες με Gucci φορέματα, άψογο μακιγιάζ και εντυπωσιακά χτενίσματα.
Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε με μπλε navy φόρεμα του Οίκου Gucci που ανέδειξε τις καμπύλες της ακόμα περισσότερο. Για το μακιγιάζ επέλεξε γήινες αποχρώσεις, ενώ το ήρεμο wavy χτένισμα ελαφρώς προς τα πίσω ήταν μελετημένο για να μην κρύβει το αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι η Jlo ξέρει πώς να ντύνεται και να τονίζει το σώμα της.

Jennifer Lopez navy dress
Ακόμα ένα μπλε φόρεμα του Οίκου Gucci με βαθύ ντεκολτέ φορεμένο από την Amy Adams. Κανένα άλλο χρώμα δεν θα μπορούσε να ταιριάζει τόσο πολύ με τα χάλκινα μαλλιά, τα γκριζό-γάλανα μάτια και το λευκό δέρμα της.
amy adams blue dress.
H Ηθοποιός Salma Hayek εμφανίστηκε με ένα λευκό gucci φόρεμα λιγότερο προκλητικό αλλά πολύ κομψό. Τα μαλλιά της, ήταν πιασμένα πάνω για να μην κρύβουν το στολισμένο με πέτρες φόρεμα.
salma hayek white dress
Το μοντέλο Toni Garrn επέλεξε επίσης ένα λιτό λευκό φόρεμα σε ίσια γραμμή. Απαλό και λιτό ήταν και το μακιγιάζ και το χτένισμα.
toni garn
 Kate Hudson
Το elegant Gucci φόρεμα ανέδειξε περισσότερο τη θηλυκότητα της γλυκιάς ηθοποιού. Έντονο eyeliner και φούξια κραγιόν ενισχύουν την sexy διάθεση της.
kate hudson gucci dress
 Kate Beckinsale:
Ένα φόρεμα του οίκου Gucci με μοναδική γραμμή. Απλά υπέροχη!!!!
 Kate Beckinsale
Η Selena Gomez φόρεσε ένα εντυπωσιακό shiny, γκρι φόρεμα στολισμένο με πέτρες, ενώ το υπόλοιπο look ήταν απλό. Ίσια μαλλιά στο πλάι, nude κραγιόν και πιο έντονα μάτια. 
selena gomez silver dress



Διαβάσατε:Ο Οίκος Gucci Ντύνει τις Celebrities στο Art & Film Gala