Celebrity Style – Ντύσου όπως οι Celebrities!

Θέλετε να εντυπωσιάζετε με το ντύσιμο σας όπως οι Celebrities αλλά δεν ξέρετε πώς?
Ετοιμάσαμε για σας έναν οδηγό για να βρείτε ακριβώς το στιλ που σας ταιριάζει, καθώς και έξυπνους τρόπους για να ξεχωρίζετε πάντα, αλλά και να είσαστε “Mέσα στη Μόδα”.

1. Mελετήστε τους αγαπημένους σας celebrities
Σίγουρα κάτι ιδιαίτερο σας αρέσει στην εμφάνιση τους για να τους προτιμάτε. Επικεντρωθείτε στο στιλ ντυσίματος και υιοθετήστε το. Μην περιοριστείτε σε ένα πρόσωπο μπορεί να σας εκφράσουν περισσότερα.
2.Brands
Μάθετε τους σχεδιαστές που ντύνονται και παρακολουθήστε τις κολεξιόν ανά εποχή. Έτσι θα ενημερώνεστε για τα νέα trends και θα είστε πάντα μέσα στη μόδα.

3.Eσύ και ο εαυτός σου
Πειραματιστείτε με τον εαυτό σας και δείτε αν μπορείτε να τα υποστηρίξετε το στιλ που σας αρέσει. Δεν είναι όλα τα ρούχα για όλους. Η σωστή αντίληψη της εικόνα σας, θα σας βοηθήσει θετικά και γρήγορα, να βρείτε το στιλ που σας ταιριάζει.

4. Αξεσουάρ

Διαλέξτε πολύχρωμα, εντυπωσιακά, φαρδιά φουλάρια με πρωτότυπα σχέδια, μοντέρνες ζώνες, ξεφύγετε από τις κλασικές τσάντες ώμου και δοκιμάστε  it-bags ή backpacks τσάντες. Και φυσικά προσέξτε τι γυαλιά φοράτε, όσο πιο εκκεντρικά τόσο πιο στιλάτα.

5 Παπούτσια
Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος, τα παπούτσια. Είναι αυτά που μαρτυρούν πολλά για μας, το χαρακτήρα, τη διάθεση, την προσωπικότητα μας, την οικονομική μας κατάσταση, τις προτιμήσεις μας και ολοκληρώνουν την εικόνα μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικές στην επιλογή παπουτσιών και κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να είναι το πιο ακριβό μέρος στο ντύσιμό μας.

Διαβάσατε: Celebrity Style – Ντύσου όπως οι Celebrities!