Χρώματα και Σχέδια Νυχιών Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015

Φθινόπωρο 2014 και όλα δείχνουν πως τα αυστηρά τετράγωνα και τα στιλέτο νύχια είναι παρελθόν. Κατά τη διάρκεια του Fashion week είδαμε ότι τα νύχια είχαν οβάλ σχήμα με στρογγυλεμένες άκρες και και μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις τα είδαμε μεγαλύτερα. Τα χρώματα μονόχρωμα και σκούρα δεν μας κάνουν να πλήττουμε γιατί αναδεικνύονται από μεταλλικές υφές.

μαυρα νυχια

Το μήκος των νυχιών διατηρείται κοντό, με μάκρος ίσο με το 1/3 της βάσης του νυχιού και μόνο όταν έχουν την νέα αγαπημένη τάση, σε σχήμα αμύγδαλου.. θα τα δούμε πιο μακριά.

Αμυγδαλωτά (almond)

αμυγδαλωτα μεταλλικα νυχια
αμυγδαλωτα μεταλλικα νυχια

Μεταλλικά

Το Χρυσό αποτελεί ένα από τα πιο αξιοσημείωτα trend του φθινοπώρου.

μεταλλικα νυχια
χρυσα νυχια

Για το φθινόπωρο χειμώνα 2014-2015, οι σχεδιαστές πρότειναν όχι μόνο τη μονόχρωμη χρυσή εμφάνιση, άλλα για παράδειγμα, δημιούργησαν γαλλικό μανικιούρ σε χρυσές αποχρώσεις. Επίσης ασημί  και bronze βερνίκια νυχιών έχουν κυκλοφορήσει και είναι ήδη φορεμένα πάνω μας. Η τέλεια επιλογή για βραδινές εξόδους!!!

μεταλλικα νυχια
μεταλλικα νυχια

Ρίγες

Και φέτος στην μόδα φαρδιές, κυρίως τοποθετημένες κατά μήκος των νυχιών, ξεχωρίζουν από τα μονόχρωμα.

ριγε νυχιαριγε νυχια

Βαθύ κόκκινο

Μαύρο μπλε, γκρι, μπορντό, νύχια τα είδαμε για το φθινόπωρο χειμώνα 2014-2015 φορεμένα από τα μοντέλα στο fashion week.. Κομψά και μονόχρωμα δίνουν στιλ χωρίς να υπερβάλουν. Αλλά αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει  είναι η νέα τάση στα ζεστά κόκκινα του κρασιού που τα είδαμε και στα χείλη. Συγκεκριμένα, μπορούμε να μιλήσουμε για, μπορντό, βυσσινί και δαμασκηνί αποχρώσεις.

μπορντο νυχια

μπορντο νυχια

Half moon

 

Το είδαμε Και αυτή τη σεζόν  και  παραμένει trend  για το  φθινόπωρο 2014. Ανανεωμένο με μεταλλικές υφές και σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς

 

half moon

 

 Φυσικά

Η φυσική εμφάνιση στα νύχια παραμένει ως τάση και αυτή τη σεζόν.Αρκετοί οίκοι μόδας  όπως Carollina Herrera, Narciso Rodriguez, Oscar de la Renta, απέδειξαν πως οι φυσικές αποχρώσεις των νυχιών  είναι οι πιο δημοφιλής

φυσικα