Οι Νέες τάσεις στα Μαλλιά | Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015

Φθινόπωρο χειμώνας 2014-2015 και κατά την διάρκεια του Fashion Week, οι γκουρού της μόδας εμπνεύστηκαν, πειραματίστηκαν και τελικά δημιούργησαν για εμάς τις νέες τάσεις στα χτενίσματα των μαλλιών. Οι νέες τάσεις των μαλλιών πιο απλές από ποτέ χωρίς περίτεχνα χτενίσματα και στιλιζαρισμένες μπούκλες, θα κάνουν εύκολη την καθημερινότητα μας.

Χωρίστρα στο πλάι

Αυτή η τάση συμπληρώνει σχεδόν όλα τα χτενίσματα για φέτος. Η χωρίστρα στο πλάι έχει πλέον καθιερωθεί, όπως θα δείτε στην συνέχεια του άρθρου, είτε σε πιασμένα μαλλιά είτε σε λυτά, σε ίσια, σε σπαστά, σε βρεγμένα κλπ.

χωριστρα στο πλαι
χωριστρα στο πλαι
χωριστρα στο πλαι

 Κότσοι 

Συνεχίζουμε με τους κότσους που όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, φέτος για το φθινόπωρο χειμώνα 2014-2015 κλέβουν την παράσταση. Παρακολουθήσαμε χαμηλούς κότσους ελαφρώς πιασμένους χαμηλά ή πιασμένους ψηλά, με άψογο συμμετρικό σχήμα. Δεν έλειψαν και οι κότσοι με τις Γαλλικές πλεξούδες, άλλα αυτό που κατάφερε να ξεχωρίσει ως πιο νεανικό στιλ κότσου και που αγαπήσαμε όλες, είναι ο ψηλός κότσος στην κορυφή των μαλλιών.

 

κοτσος
κοτσος
κοτσος

  Ψηλός Κότσος (Topknot)

topknot

Η νέα τάση των μαλλιών για το φθινόπωρο χειμώνα 2014-2015 είναι και ο topknot  κότσος για natural look. Ένα σύγχρονο και δροσερό χτένισμα, που για να βεβαιωθείτε ότι το πετύχατε το μόνο που θα κάνετε είναι ένα κόμπο ελαφρώς ατημέλητο, καθώς δεν πρόκειται για το σούπερ κομψό κότσο.

topknot
topknot

Gym look

Eίναι ένα από τα φετινά look της σεζόν που έκανε θραύση στο catwalks! Πρόκειται για ένα look που σας κάνει να μοιάζετε σαν να έχετε βγει μόλις από το γυμναστήριο. Ελαφρώς βρεγμένο κοντά στις ρίζες των μαλλιών (κάτι σαν το wet look) αλλά στεγνό στις άκρες. Σίγουρα θα το εκμεταλλευτούμε στις δύσκολες καταστάσεις. Για εμάς που θέλουμε ένα γρήγορο και εύκολο look και  φυσικά για τις fans του γυμναστηρίου.

gym lookgym look
gym look

Πλεξούδες (Braids)

punk gothic braids

Τις είδαμε σαν τάση και στην προηγούμενη σεζόν, κλασικές, ρομαντικές πλεξούδες. Φέτος για το φθινόπωρο χειμώνα 2014-2015 θα τις δούμε λίγο πιο εκκεντρικές, Punk και Goth- πλεξούδες. Θα παρατηρήσετε επίσης την επιστροφή από vintage και ρετρό, καθώς οι πλεξούδες αυτή τη φορά είναι πλεγμένες μπροστά στο μέτωπο, ενώ για άλλη μια φορά η πλαϊνή χωρίστρα συμπληρώνει το look.

πλεξουδες
πλεξουδες
πλεξουδες

60s Όγκος

Ενώ όλα δείχνουν για το φθινόπωρο χειμώνα  2014-2015 ότι τα μαλλιά με όγκο είναι πλέον παρελθόν, οι σχεδιαστές Nina Ricci, Versace και Carolina Herrera έχουν άλλη άποψη. Εμπνευσμένοι από τα 60s και την Brigitte bardot προσπαθούν να το καθιερώσουν ως τάση. Eλπίζουμε να τα καταφέρουν

 

60s

Αλογοουρά (ponytail)

Όπως και οι πλεξούδες, έτσι και οι αλογοουρά είναι και αυτή τη σεζόν στο προσκήνιο, με εμφανή την επιρροή των φετινών  hair trends.

αλογοουρα
αλογοουρα
αλογοουρα
αλογοουρα

Ίσια μαλλιά

Διαχρονικά και chic ίσια μαλλιά, δεν παύουν ποτέ να είναι το αγαπημένο look των hairstylists. Θα τα δούμε με κλασική χωρίστρα στη μέση και φυσικά με τη νέα τάση των μαλλιών για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2014-2015, “τη χωρίστρα στο πλάι”.

ισια μαλλια
ισια μαλλια
ισια μαλλια