Λαγοί της μόδας

από την Πόλα Τσώνη

Τα brands με χιούμορ λατρεύουν να παίζουν με την επικαιρότητα. Έτσι, μετά τo αξιολάτρευτο it-κουνέλι Fifi Lapin που άνοιξε το δρόμο για τη μόδα στα ζωάκια με μεγάλα αυτιά, είχαμε πέρυσι τις συλλεκτικές πλέον- πασχαλιάτικες γόβες κ shoe boots με το λαγουδάκι της Irregular Choice.

Αν είχες προλάβει να τα αποκτήσεις, φόρεσέ τα με καμάρι στην Ανάσταση ως cult ξανά και ξανά. Αν πάλι όχι, μη μου στεναχωριέσαι! Επένδυσε στο φετινό Πασχαλινό must των πιο ορκισμένων fashionistas, που έσκασε μύτη στην αγορά ακριβώς ένα μήνα πριν το Πάσχα και δεν είναι άλλο από την σειρά Angry Bunny του νεανικού label του Οίκου Alexander McQueen, McQ.

Το λαγουδάκι της McQ δεν είναι ακριβώς γλυκούλικο ούτε χαριτωμένο, έχει όμως άποψη, και φαίνεται ότι μάλλον τσαντίζεται με τις γιορτές και τα πανηγύρια. Θα το βρεις όμως παρόν σε μπλουζοφορέματα, σε αντρικά και γυναικεία t-shirts και φουτεράκια. Συνδύασέ το όλο το χρόνο με μαύρο biker jacket, κόκκινες ή κεραμιδί ζακέτες και μπουφάν αλλά και πάνω από πουκάμισο οι άντρες για smart casual με άποψη.