Η Εκπληκτική Παράσταση «ΑΛΗΚΤΩ» της Μιράντας Κατσιβέλου

Η Μιράντα Κατσιβέλου είναι μια πολυτάλανταντη νέα παρουσία, στον καλλιτεχνικό χώρο. Γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στην Ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης “Μιμή Ντενίση”. Πριν ακόμη αποφοιτήσει, άρχισε να ασχολείται με τη συγγραφή σεναρίου. Έχοντας κύριο όπλο το ταλέντο της και όρεξη για δημιουργία, γράφει και σκηνοθετεί το θεατρικό έργο « ΑΛΗΚΤΩ» το οποίο και παρουσιάζει φέτος στο θέατρο ” Ρένα Βλαχοπούλου-Λάμπρος Κωσταντάρας”. Μια παράσταση που πρωταγωνιστεί η ίδια, με αδιαμφισβήτητα πρωτότυπο σενάριο, ουσιαστικό και βαθύ.

Μιράντα καλησπέρα,ήρθαμε-είδαμε-ενθουσιαστήκαμε! Φρέσκα παιδιά, ωραίο δέσιμο μεταξύ σας, ωραία χειροποίητα κουστούμια και μάσκες.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Ναι είμαστε καινούργια ομάδα και όλοι οι συντελεστές είναι επιλεγμένοι ένας και ένας με μεράκι και πάντα καλλιτεχνική και φιλική διάθεση. Η επιλογή των συνεργατών μου ήταν αρκετά δύσκολο κομμάτι, αλλά δέσαμε γρήγορα και αυτό έχει πρωτεύουσα σημασία. Τα κοστούμια όπως και οι μάσκες είναι από την Μαρία Τάγκαλου και ήταν χαρά μας να ράψει τα κοστούμια της παράστασης.

Μα είναι πραγματικά πολύ ωραία! Και στην ΑΛΗΚΤΩ παίζεις, έχεις αναλάβει τη σκηνοθεσία και έχεις γράψει το κείμενο αν θυμάμαι καλά.
Ναι όντως. Τελείωσα τη δραματική σχολή της Κ.Ντενίση τον Ιούνιο και είναι η πρώτη μου φορά που κάνω κάτι τόσο ολοκληρωμένο. Έχω την ευκαιρία να το παρουσιάσω στον κόσμο σε ένα μεγάλο θέατρο στο Ρένα Βλαχοπούλου-Λάμπρος Κωσταντάρας.

Μάθαμε πως αν και το θέατρο είναι σχεδόν κάθε Τετάρτη γεμάτο, οι κριτικές είναι διφορούμενες, ή κακές ή το λατρεύουν. Που νομίζεις οτι οφείλεται αυτό;

Είναι ένα ομολογουμένως ιδιαίτερο έργο που πραγματεύεται πολύ δυνατά γεγονότα και καταστάσεις βγαλμένες από τη ζωή παρουσιάζοντάς τες με ένα πιο ονειρικό τρόπο.Είμαστε πολύ καινούργιοι στον χώρο αυτόν.Κάποιες κριτικές ήταν λίγο άδικες καθώς είμαστε στην ουσία πρωτάρηδες και μόλις κάναμε το πρώτο ουσιώδες βήμα, μα όλες είναι αγαπητές και σεβαστές. Με κάθε κριτική γνωρίζουμε τα λάθη μας και βελτιωνόμαστε. Στο κάτω κάτω τι είμαστε για να αρέσουμε σε όλους, πατάτες τηγανητές;

Εμείς πάντως το έργο το προτείνουμε και σίγουρα θα έρθουμε να το ξαναδούμε.Στηρίζουμε τους νέους καλλιτέχνες και την κάθε προσπάθειά τους. Πολλές και δυνατές επιτυχίες λοιπόν!

Η αγάπη σας και μόνο μας αρκεί και σας ευχαριστούμε πολύ!