5 Πρωτότυπες Προτάσεις για Αποκριάτικες Στολές… χωρίς Κόστος!!!

Οι Αποκριές ήρθαν! Αλλά πολλές από σας ακόμα δεν έχετε αποφασίσει τι θα ντυθείτε και δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα. Ετοιμάσαμε για σας  5 αυτοσχέδιες αποκριάτικες στολές της τελευταίας στιγμής που δεν απαιτούν δεξιότητες ή ράψιμο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά βασικά υλικά και ρούχα και να συνθέσετε τη στολή που σας ταιριάζει.

Αποκριάτικες στολές χωρίς Κόστος

ΧΗΡΑ

Η συγκεκριμένη στολή θα ταιριάξει σε πολλές από σας. Αναλόγως με το στιλ σας, μπορείτε να γίνετε sexy, κομψή, εύθυμη  κλπ.
Θα χρειαστείτε : 
1. Μαύρο φόρεμα
2. Μαύρες γόβες
3. Καπέλο
4. Μαύρο τούλι
5. Γάντια

ΣΕΞΙ ΧΗΡΑ

Διαλέξτε ένα κοντό φόρεμα και αρκετά αποκαλυπτικό. Φορέστε γόβα στιλέτο και φροντίστε το καπέλο να είναι μεγάλο και το τούλι φουντωτό.Η καλτσοδέτα προαιρετική!

ΚΟΜΨΗ ΧΗΡΑ

Το φόρεμα να είναι μίντι ή μάξι και σε στενή γραμμή, οι γόβες peep toe ή με μπαρέτα . Επιλέξτε για τα μαλλιά ένα μαζεμένο καπέλο ή στέκα και βάλτε τούλι, το οποίο θα σταματάει στο ύψος της μύτης.

  CATWOMAN

Για εσάς που έχετε ωραίο σώμα, είστε sexy και θέλετε να το δείξετε, αυτή η στολή είναι ιδανική.Το vinyl ύφασμα είναι το ιδανικότερο για την catwoman. Αν δεν έχετε, όμως, ανοίξτε την ντουλάπα σας και βρείτε τα πιο εντυπωσιακά ρούχα σας. Φτιάξτε με ένα σταθερό υλικό της αρεσκείας σας τα αυτιά και τοποθετήστε τα στη στέκα.Για το τέλος, έμεινε η μάσκα,  την οποία θα χρειαστεί να αγοράσετε. Θα τη βρείτε σε δύο τύπους: ολόκληρη μαζί με τα αυτιά ή απλή. Η επιλογή είναι δική σας!

Θα χρειαστείτε : 
1. Μαύρο κολάν
2. Μαύρη εφαρμοστή ζακέτα με φερμουάρ
3. Μαύρες μπότες
4. Μαύρη μάσκα
5. Στέκα μαλλιών
6. Μαύρο σταθερό υλικό (για τα αυτιά).

ΒΑΜΠΙΡ (Modern Vampire)

Μια στολή χωρίς περιορισμούς στα ρούχα. Μπορείτε να φόρεσετε φόρεμα, κολάν ή φούστα και να τα συνδυάσετε με κορσέ ή βραδινή μπλούζα.Τα δερμάτινα υφάσματα είναι τα κατάλληλα για τη βαμπίρ στολή και κάνουν τη διαφορά.  Για να αποκτήσουν τα ρούχα σας  άλλο ύφος,  μπορείτε να προσθέσετε τούλι και να δώσετε ένα gothic στιλ. Το βασικότερο, όμως, σ΄ αυτό το look είναι το make up, γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή, για να το αποδώσετε όσο καλύτερα μπορείτε.

Θα χρειαστείτε :

1. Φόρεμα, κολάν, φούστα
2. Κορσές
3. μποτάκι
4. Δερμάτινο μπουφάν
5. Βαμπίρ δόντια
6. Τούλι (προαιρετικά).
7. Αξεσουάρ

CRUELLA DE VILL

Χαρακτηριστικό αυτής της στολής είναι το ασπρόμαυρο χρώμα, οπότε φροντίστε να τα συνδυάσετε σωστά μεταξύ τους. Μην ξεχάσετε να κάνετε και τα μαλλιά σας ασπρόμαυρα. Εμείς σας προτείνουμε λευκή πούδρα, για να αποφύγετε λεκέδες από λιπαρά προϊόντα.


Για τις fans των  Hollywood movies ετοιμάσαμε δύο πρωτότυπα και εύκολα κοστούμια, με τις αγαπημένες Cruella de Vill και  Lara Croft.

Θα χρειαστείτε : 
1. Μαύρο φόρεμα ή ασπρόμαυρο παντελόνι(με λευκό πουκάμισο)
2. Άσπρη γούνα
3. Μαύρα γάντια
4. Μαύρες γόβες στιλέτο
5. Άσπρη πούδρα(ταλκ)
6. Αξεσουάρ

LARA CROFT

Μια εύκολη και γρήγορη στολή. Το μόνο που θα φροντίσετε να προμηθευτείτε είναι τα περίστροφα της Lara Croft με τη θήκη τους. Ένα έξυπνο αποκριάτικο κοστούμι για τις πιο μάχιμες!! Βασική προϋπόθεση, να έχετε μακριά μαλλιά και να τα πιάσετε χαμηλή αλογοουρά ή να τα πλέξετε γαλλική κοτσίδα. Εάν όχι, στο εμπόριο θα βρείτε οικονομικές περούκες και σε καλή ποιότητα.

 

Θα χρειαστείτε:
1. Μαύρο σορτσάκι
2. Μαύρο φανελάκι
3. Ζώνη με μεγάλη αγκράφα
4. Αρβυλάκια
5. Όπλα με θήκη
6. Σακίδιο πλάτης(προαιρετικά)

Διαβάσατε: 5 Πρωτότυπες Προτάσεις για Αποκριάτικες Στολές… χωρίς Κόστος!!!