Glamorous Βραδινό Μακιγιάζ

Η make-up artist Αναστασία Θεοχάρη μας προτείνει ένα glamorous βραδινό μακιγιάζ σε ζεστές αποχρώσεις, με προϊόντα από τις επαγγελματικές κασετίνες μακιγιάζ του PaulaTrendsets e-shop

Βήμα 1 Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει και ενυδατώσει το πρόσωπο σας με τα κατάλληλα προϊόντα Το καθαρό δέρμα είναι βασικό,θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε σωστά τα επόμενα βήματα.

Βήμα 2

Επιλέγουμε ένα foundation που να ταιριάζει απόλυτα στον τόνο του δέρματος και στη συνέχεια σταθεροποιούμε με πούδρα. Προσοχή! η πούδρα να είναι και εκείνη στη σωστή απόχρωση για να μην αλλάξει το χρώμα του foundation.

Βήμα 3

Εφαρμόζουμε το ρουζ στα ζυγωματικά του προσώπου για να ζεστάνουμε το περίγραμμα τους. Επείδη στο συγκεκριμένο μακιγιαζ έχουμε έντονα μάτια και χείλη, προτιμάμε το ρουζ να είναι σε γήινες αποχρώσεις.
make-up-1STUDIO-LONDON-CUSTOM-EYES-EYE-MAKEUP-KIT

Βήμα 4

Εφαρμόζουμε μία ανοιχτόχρωμη μπρονζέ σκιά όπως η “Burnished Copper” από το σετ επαγγελματικού μακιγιάζ Studio London Custom Eyes Eye Makeup kit σε όλο το κινητό βλέφαρο καθώς και μία γραμμή στο κάτω βλέφαρο. Μετά, με την πιο σκούρα κάφε σκιία “Velvet Truffle” από το ίδιο σετ, περιγράφουμε τα μάτια πάνω και κάτω,όπως θα κάναμε και με ένα μολύβι μάτιων και τραβάμε ελαφρώς προς τα έξω. Την ίδια σκιά την τοποθετούμε και στο κόκκαλο του μάτιου και με ένα πινέλο και με κινήσεις μπρός πίσω προσπαθούμε να σβήσουμε για να μαλακώσει και να δώσουμε βάθος στα μάτια. Ολοκληρώνουμε με eyeliner στο εσωτερικό των ματιών και μάσκαρα που περιλαμβάνεται κι αυτή στο σετ μακιγιάζ μας.

STUDIO-LONDON-CUSTOM-EYES-EYE-MAKEUP-KIT

Χείλη

Βήμα 5

Ενυδατώνουμε καλά τα χείλη και τοπόθετούμε ένα μπορντό σκούρο κραγιόν. Τέλος, παίρνουμε την μωβ σάτινε σκιά μάτιων “Amethyst Shimmer Pot” από το σετ μακιγιάζ Studio London Eye Create Eye Makeup Kit και την τοποθετούμε ταμποναριστά στα χείλη για απογειώσουμε το εορταστικό μας μακιγιάζ.

shimmer-pot

Κάνε κλικ εδώ για να δεις πώς να πετύχεις ένα εορταστικό μακιγιάζ σε 9 βήματα!