Οι Νέες Τάσεις στα Μαλλιά Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014

Η κύρια τάση στα μαλλιά  για την άνοιξη-καλοκαίρι 2014 είναι η φυσική εμφάνιση. Τα μαλλιά φέτος την άνοιξη δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκα για να είναι εντυπωσιακά. 8 στους 10 hairstylists προτίμησαν τα πιασμένα μαλλιά, επομένωςσε αυτή τη λογική βασίστηκαν και τα περισσότερα χτενίσματα.Θα δούμε εύκολες λύσεις για εκθαμβωτικές εμφανίσεις και πώς μπορούμε με τα κατάλληλα αξεσουάρ και προϊόντα να τα κάνουμε ακόμα πιο εντυπωσιακά!

ΑΞΕΣΟΥΑΡ: Κορδέλες, μπαντάνες, floral αξεσουάρ, δερμάτινα υφάσματα ακόμα και μεταλλικά αντικείμενα όπως κέρματα, στόλιζαν τα χτενίσματα που είδαμε στις πασαρέλες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Oροί λάμψης, ενυδατικά serum για υγρό και γυαλιστερό λουκ, φέτος την άνοιξη ήρθαν για να μείνoυν.

WET LOOK & SHINY LOOK συνοδεύουν αρκετά από τα χτενίσματα που θα δούμε παρακάτω.
Το πλέον καλοκαιρινό trend  είναι το wet look που θα κάνει ξένοιαστες τις καλοκαιρινές διακοπές και θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση πολλές φορές, ενώ το shiny look θα βοηθήσει ώστε τα μαλλιά μας να μην δείχνουν ταλαιπωρημένα από τον ήλιο… Ιδανικό για τις αλογοουρές που συνήθως οι άκρες είναι αφυδατωμένες η κατεστραμμένες, είναι ένα μυστικό για να δείχνουν υγιή τα μαλλιά μας.

"/

ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Μία πρόταση που αφορά όλους τους τύπους μαλλιών. Κοντά, μακριά, ίσια και σγουρά με ένα απλό πιάσιμο και το κατάλληλο μακιγιάζ μπορεί να γίνει ένα  από τα αγαπημένα μας look. Λόγω της απλότητάς του προτείνουμε  να χρησιμοποιήσετε το shiny look και να το στολίσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ του 2014.



ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ (Ponytail)

Για όσες έχετε μακριά μαλλιά και τα έχετε βαρεθεί, για ένα διαφορετικό στιλ γρήγορα και εύκολα η αλογοουρά σε διάφορες παραλλαγές θα ήταν το κατάλληλο χτένισμα. Για αριστοκρατικές classic εμφανίσεις προτιμήστε χαμηλές αλογοουρές καλά ισιωμένες.


Για πιο casual εμφανίσεις, προτιμήστε χαμηλότερο πιάσιμο άλλα εμφανώς χαλαρό στο ύψος της πλάτης, που μπορείτε να το συνοδεύσετε με ένα φαρδύ κομμάτι ύφασμα. Για να ξεχωρίσει το χτένισμα σας χρησιμοποιήστε προϊόντα γυαλίσματος και φαρδιά υφάσματα  κυρίως μονόχρωμα.



Για εντυπωσιακή εμφάνιση δημιουργήστε ψηλή αλογοουρά ίσια η φουντωτή, πιασμένη πίσω ή και πλάγια. Πόλλες διασημότητες του Hollywood προτιμούν αλογοουρές για τις επίσημες εμφανίσεις τους.Με αυτό το χτένισμα μπορείτε να φορέσετε κοσμήματα και να αναδείξετε το πρόσωπο σας.


ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ

Από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα για φέτος η πλεξούδες εμπνευσμένες από την μεξικάνικη κουλτούρα. Από  την απλή γαλλική  πλεγμένη σε διαφορετικά σημεία έως ψαροκόκαλα ίσια η στο πλάι χαλαρά ή σφιχτά πλεγμένα μαζί με κορδέλες. Εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά χτενίσματα για κάθε περίσταση, αρκεί να έχετε φαντασία! Η ποικιλία είναι αναρίθμητη, δείτε τα πιο ωραία και διαλέξτε τι σας ταιριάζει.




ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ (mermaid look)

Εάν υπάρχει μια τάση για το καλοκαίρι που είναι ιδανική όχι μονό για την εποχή αλλά και για ένα καθημερινό  φυσικό και εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα  είναι τα χαλαρά κυματιστά μαλλια. Αφήνουμε στην άκρη τα επιτηδευμένα κύματα με τα πιστολάκια και τις πρέσες και δημιουργούμε χαλαρές κυματιστές σκάλες στα μαλλιά μας  για ανάλαφρο λουκ. Για να πετύχουμε το mermaid look πλέκουμε τα μαλλιά μας όταν είναι ακόμα νωπά σε φαρδιές πλεξούδες για αραιά κύματα, η λεπτές πλεξούδες για πιο πυκνά και τα λύνουμε μόλις στεγνώσουν. Για απλές σκάλες, τα στρίβουμε, επίσης νωπά, και τα γυρίζουμε σαλιγκαράκι.


ΑΥΣΤΗΡΑ ΙΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα είδαμε και φέτος στα catwalks και δεν παύουν ποτέ να λανσάρουν ένα δικό τους στιλ. Για εσάς που έχετε ήδη ίσια μαλλιά για φέτος το καλοκαίρι χωριστέ τα στην μέση η πιάστε την φράντζα σφιχτά πίσω με ένα χτενάκι. Εάν θέλετε κάτι διαφορετικό, προτείνουμε το wet η το shiny look.





ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Αυτή η τάση  στα κοντά μαλλιά υπήρχε ήδη άλλα την ανοιξη – καλοκαιρι 2014 έχουν γίνει εξαιρετικά κοντά. Σήμερα, διασημότητες είναι όλο και πιο συχνά με κοντά μαλλιά. Προσπαθήστε να πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας, μπορείτε να κάνετε μπούκλες ή να τα ισιώσετε μέχρι να βρείτε το στιλ που σας ταιριάζει.



ΚΑΡΕ ΜΑΛΛΙΑ

Εσείς που έχετε μαλλιά μέχρι τους ώμους και προσπαθείτε να τα μακρύνετε αλλάξτε ρότα και κάντε τα καρέ. Είναι από τα top trends της άνοιξης και οι επιλογές που έχουμε  είναι αρκετές. Θα το δούμε σε ίσιο η ασύμμετρο, στο ύψος του λαιμού η κοντό καρέ, με πυκνές φράντζες, στιλιζαρισμένο η ατημέλητο, άλλοτε με σκάλες η βρεγμένο και κολλημένο πίσω, με κοντές η μακριές αφέλειες. Οι προτάσεις είναι πάρα πολλές όπως θα δείτε παρακάτω, οπότε είναι ιδανικό για εσάς που σας αρέσουν οι αλλαγές και βαριέστε εύκολα!



Διαβάσατε: Νέες Τάσεις Μαλλιών Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014
Δείτε επίσης: Mακιγιάζ Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014