Προ των Πυλών της Άνοιξης.. με Έντονα Ζυγωματικά!

Από την Ανθή Χαρέα

Την φετινή άνοιξη, θα κυριαρχήσει στο μακιγιάζ το φυσικό λουκ με έντονες πινελιές ρουζ στα ζυγωματικά!!Αυτό τουλάχιστον λανσάρουν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας για την άνοιξη 2013.
Για την επίτευξη ενός τέλειου μακιγιάζ χρειάζεται απαραιτήτως και η σωστή τοποθέτηση του ρουζ.

Ποτέ δεν παραλείπουμε αυτό το στάδιο, καθώς το ρουζ στα ζυγωματικά χαρίζει μια υγιή και νεανική εικόνα στην επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα φωτίζει και όλο το πρόσωπο.

Πάντα βέβαια με την προϋπόθεση πως δεν έχουμε υπερβεί το όριο και έχουμε χρησιμοποιήσει την απαραίτητη ποσότητα ρουζ.
Είναι πολύ εύκολο να παρεκτραπούμε χρησιμοποιώντας παραπάνω ποσότητα ρουζ, με αποτέλεσμα να χάνουμε την υγιή και νεανική εικόνα που προσδίδει και να φαινόμαστε υπερβολικές. Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ σύνηθες και σίγουρα όλες σας θα το έχετε παρατηρήσει κατά καιρούς.
Γι’ αυτό λοιπόν χρησιμοποιούμε πάντοτε όλα τα προϊόντα του μακιγιάζ με σύνεση και σωστή τεχνική. Το μυστικό για την σωστή τοποθέτηση του ρουζ είναι να χαμογελάσετε ελαφρώς καθώς το τοποθετείτε και να το εφαρμόσετε αρχικά με κυκλικές κινήσεις στο κέντρο των ζυγωματικών και ύστερα με κάθετες κινήσεις, σβήνοντας πάντα με κατεύθυνση προς τους κροτάφους.
Για τέλεια αποτελέσματα επιλέξτε την ιδανική απόχρωση με βάση την επιδερμίδα σας: Για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες επιλέξτε ρουζ σε ροζ, λιλά και βερικοκί απόχρωση. Ενώ για τις σταρένιες επιδερμίδες επιλέξτε αποχρώσεις μπρονζέ και τερακότα.

Ανθή Χαρέα
Δημοσιογράφος
Makeup Artist
e-mail

Διαβάσατε: Προ των Πυλών της Άνοιξης.. με Έντονα Ζυγωματικά!