Οργανώστε τη Βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου

Θεωρητικά ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ για να μας παρασύρει και να μας ταξιδέψει σε ότι θέλουμε να ζήσουμε με τον αγαπημένο μας αλλά με τις καθημερινές υποχρεώσεις το αμελούσαμε.
Είτε πιστεύετε είτε όχι στον Άγιο Βαλεντίνο έχετε μία ευκαιρία να ζήσετε μερικές στιγμές χαλάρωσης γεμάτες πάθος και έρωτα χωρίς να υπερχρεωθείτε.

Οργανωθείτε προκειμένου να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας χωρίς να είστε ξεθεωμένη ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:
Μία μοντέρνα γυναίκα που έχει ένα όμορφα στρωμένο τραπέζι γεμάτο αρώματα και τη σαμπάνια ή το κρασί στον πάγο είναι μία εικόνα που κανένας δεν μπορεί να της αντισταθεί.

  • Μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση του χώρου με κεριά και χαμηλό φωτισμό, φροντίζοντας να αρωματίσετε το χώρο σας με ένα απαλό αιθέριο έλαιο χωρίς όμως να είναι πολύ έντονο και να καλύπτει το φαγητό που σιγοψήνεται.
  • Απαλή μουσική με ερωτικά τραγούδια θα φέρει extra ερωτισμό στη βραδιά
  • Καθαρίστε το σπίτι από την προηγούμενη μέρα και στρώστε το τραπέζι. Η αισθητική και η καθαριότητα του χώρου έχουν μεγάλη σημασία και μην έχετε την αυταπάτη πως οι άντρες δεν τα προσέχουν.
  • Σκορπισμένα ροδοπέταλα στο τραπέζι και μερικά κόκκινα τριαντάφυλλα που στολίζουν τις γωνιές του σπιτιού, είναι αρκετά για να του δείξετε την ερωτική σας διάθεση, ειδικά στην περίπτωση που δεν θέλετε να γεμίσετε το σπίτι με αντικείμενα και γλυκά σε σχήμα καρδιάς
  • Για αυτή τη βραδιά φορέστε κοσμήματα και ντυθείτε με ένα στυλ που του αρέσει… θυμηθείτε τι φορούσατε τις μέρες που σας είπε: “είσαι πολύ όμορφη σήμερα”. Κάντε ένα προσεγμένο διάφανο makeup που απλά θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σας.
  • Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις σας : υποδεχτείτε τον στην είσοδο, πάρτε το παλτό του και δείξτε του τη θέση του στο τραπέζι. Ενημερώστε τον για το τι περιλαμβάνει το δείπνο και κάντε τον να νιώσει άνετα αλλά και πολύ ανυπόμονα για την εξέλιξη της βραδιάς.


και προχωράμε….

  • Αν είναι του γούστου σας μπορείτε να παίξετε ένα ρόλο αυτή τη βραδιά, από τη στολή μέχρι την ομιλία σας και τις κινήσεις σας… ή απλά φορέστε τα πρόστυχα εσώρουχά σας κάτω από τα “σοβαρά” ρούχα.
  • Κρύψτε μερικά ερωτικά gadgetακια σε σημείο που δε θα χρειαστεί να αφήσετε για πολύ τα προκαταρκτικά για να τα βρείτε. Ακόμα και πάνω στο τραπέζι μέσα σε ένα δίσκο σερβιρίσματος με καπάκι (που δεν είναι διάφανος) είναι μια καλή επιλογή, από τη στιγμή που θα αναρωτιέται γιατί δεν το ανοίξατε την ώρα του δείπνου!
  • Το σήμα κατατεθέν της βραδιάς, είναι το κόκκινο.. εκμεταλλευτείτε το έξυπνα χωρίς να του δώσετε να καταλάβει από την αρχή ότι έπεσε σε ερωτική φωλιά… εκτός αν η σχέση σας είναι είδη προχωρημένη και ξέρετε που πατάει!
  • Το τι θα μαγειρέψετε είναι στη δική σας προτίμηση, αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχουν και τα αφροδισιακά συνοδευτικά.
  • Αντί για pancakes και σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς προτιμήστε αφροδισιακά γλυκά που θα εξυπηρετήσουν εκτός από το love love love… και απώτερους σκοπούς.
  • Σε περίπτωση που δε σας αρέσει η σαμπάνια που είναι ένα αφροδισιακό ποτό, υπάρχει και η λύση αφροδισιακών coctails!

Διαβάσατε: Οργανώστε τη Βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου