Tι Αποκαλύπτει το Πρόσωπο για τη Σεξουαλικότητα

Σύμφωνα με την Κινεζική Φυσιογνωμική…
Η κινέζικη φυσιογνωμική είναι αρχαία τέχνη που μελετά τα χαρακτηριστικά του προσώπου και δίνει πολύτιμες πληροφορίες για το χαρακτήρα αλλά και το μέλλον ενός ατόμου.
Σύμφωνα με την κινέζικη φυσιογνωμική, το πρόσωπο θεωρείται μικρογραφία του σώματος και των ανθρώπινων οργάνων. Οι Κινέζοι γιατροί κάνουν ολοκληρωμένη ιατρική διάγνωση παρατηρώντας το πρόσωπο ενός ατόμου.

Μια και το θέμα μας είναι η σεξουαλικότητα και ο ερωτισμός, θα επιβεβαιώσουμε ότι αυτό που υπάρχει στο… κάτω κεφάλι φαίνεται και στο επάνω. Τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα στο πρόσωπο.
Τα ανδρικά γεννητικά όργανα αντιστοιχούν στη μύτη (πέος) και τα πτερύγιά της (όρχεις). Μια λεπτή ή παχιά μύτη αποκαλύπτει το πάχος του πέους, ενώ αντίστοιχα το μέγεθος των πτερυγίων δείχνει το μέγεθος των όρχεων.
Όταν ένας άνδρας έχει ελιά στη μύτη του, είναι πολύ πιθανό να έχει και στα γεννητικά του όργανα στην αντίστοιχη θέση.Οι ταοϊστές αναφέρουν ότι και ο αντίχειρας δίνει πληροφορίες για το σχήμα των ανδρικών γεννητικών οργάνων. Θα μου πείτε τώρα ότι αυτό το ξέρουν και οι Έλληνες. Εκείνο όμως που δεν ξέρετε είναι ότι πρέπει να κοιτάζετε και το νύχι στον αντίχειρα… Σύμφωνα με τους ταοϊστές, αυτό το νύχι αποκαλύπτει το σχήμα της βαλάνου, του ανώτερου σημείου του πέους. Όταν το νύχι είναι φαρδύτερο στο έξω μέρος (μανιτάρι), τότε και η βάλανος προεξέχει στα πλάγια από το πέος, ενεργοποιώντας καλύτερα το γυναικείο σημείο «G».
Τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας στο πρόσωπο
Για να βρούμε στο πρόσωπο μιας γυναίκας πληροφορίες για τα γεννητικά της όργανα, πρέπει να κοιτάξουμε διαφορετικά σημεία. Άλλωστε, δεν ενδιαφέρει τόσο το εξωτερικό σχήμα όσο η γονιμότητά της.

Συγκεκριμένα:
Το ρυάκι μεταξύ μύτης και άνω χείλους αποκαλύπτει τη μήτρα. Γυναίκες που έχουν πλατύ και βαθύ ρυάκι είναι γόνιμες και δεν θα έχουν προβλήματα στη γέννα, διότι η μήτρα τους είναι υγιής. Όταν το ρυάκι έχει κλίση ή φαίνεται σαν σπασμένο, τότε η μήτρα δεν είναι στη σωστή θέση, προκαλώντας προβλήματα σύλληψης.

Τα χείλη μιας γυναίκας αντιστοιχούν στα χείλη των γεννητικών της οργάνων. Το επάνω χείλος του στόματος είναι το αριστερό χείλος του αιδοίου, ενώ το κάτω χείλος του στόματος είναι το δεξί χείλος του αιδοίου. Οπότε, μάλλον ισχύει αυτό που λένε ότι οι γυναίκες με παχιά χείλη έχουν πολύ πάθος στο κρεβάτι.

Ελιές στα επάνω χείλη αποκαλύπτουν ελιές και στα κάτω χείλη.

Περί γέννας
Η γέφυρα της μύτης αποκαλύπτει το γυναικείο κόλπο. Μια φαρδιά και επίπεδη μύτη δείχνει ότι η γυναίκα δεν θα έχει πρόβλημα στη γέννα. Μια ψηλή και φαρδιά μύτη προοιωνίζει επίσης καλή γέννα. Αντίθετα, αν η μύτη είναι κοκκαλιάρικη, μυτερή, έχει σημάδια, ελιές κ.λπ., η γυναίκα θα δυσκολευτεί στον τοκετό. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, είναι καλύτερος ο τοκετός με καισαρική τομή.

Η έντονη σεξουαλικότητα σε άνδρες και γυναίκες
Μεγάλα μάτια (εξωστρεφές άτομο με αδυναμία στο ωραίο).
Τρία άσπρα σημεία στα μάτια (στο κάτω μέρος της ίριδας φαίνεται το άσπρο του ματιού).
Μακριά και ευθεία ρυτίδα στην έξω πλευρά του ματιού.
Οι ρυτίδες στην έξω γωνία του ματιού είναι πολλές και γέρνουν προς τα κάτω.
Τα πάνω βλέφαρα είναι σαν πρησμένα και πιέζουν τα μάτια.
Μαύρο σημάδι μέσα στο άσπρο των ματιών.
Μυτερή μύτη.
Μυτερά αφτιά επάνω (βλ. Dr Spock).
Το σαγόνι έχει σχήμα «w».
Τα φρύδια κάνουν γωνία πάνω και όχι καμπύλη.
Το κάτω βλέφαρο έχει κλίση προς τα δεξιά ή αριστερά.

Όταν τα κάτω βλέφαρα είναι πρησμένα, χωρίς όμως μαύρους κύκλους, και το άτομο είναι μεταξύ 30 και 50 ετών, φαίνεται ότι έχει έντονη σεξουαλική ζωή. Μετά τα 50, αυτό μπορεί να είναι σημάδι που οφείλεται στο πέρασμα του χρόνου.

Όταν το επάνω χείλος του στόματος προεξέχει πολύ, το άτομο έχει αμείωτη λίμπιντο και μπλέκει συχνά σε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Η διαστροφή στο σεξ φαίνεται από κοντά, άγρια και παχιά φρύδια.

Η ανικανότητα ενός άνδρα φαίνεται όταν το κάτω βλέφαρο κρέμεται (χωρίς να είναι πρησμένο), ενώ το ίδιο φαινόμενο στη γυναίκα δείχνει ότι είναι καλή στο κρεβάτι, ζεστή και θηλυκή.
Όταν το κάτω βλέφαρο είναι σκούρο, πρησμένο ή κρέμεται στο κέντρο ή στα πλάγια, υπάρχει ανικανότητα. Αυτό όμως μπορεί να συμβαίνει λόγω ανεξέλεγκτης σεξουαλικής ζωής σε νεότερη ηλικία.

Αυτά περί επάνω και κάτω κεφαλιών… Ήρθε η ώρα για εξάσκηση! Σε ότι αφορά το σχήμα των γεννητικών οργάνων, το έχω διπλοτσεκάρει σε συζητήσεις με παρέες. Σε ότι αφορά τη σεξουαλικότητα, θα πρέπει να δοκιμάσετε οι ίδιοι ή να πιστέψετε όσα σας λένε!

Πάω στοίχημα όμως ότι δεν θα γδυθεί κανείς για να σας αποδείξει ότι έχετε άδικο στις περιγραφές σχημάτων!

Από την Γεωργία Κιάφη, Σύμβουλο Feng Shui,
e-mail: [email protected],
web: http://georgiakiafi.blogspot.com