Έξυπνοι Συνδυασμοί για τα Ρούχα των Διακοπών μας!

Και πάλι τίθεται το ερώτημα: “Τι ρούχα θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές;” Αρκετές φίλες αναγνώστριες έστειλαν μήνυμα για να γραφτεί αυτό το άρθρο οπότε ήρθε η στιγμή να σας το παραθέσω.

Μερικά ερωτήματα λοιπόν ήταν: Τι ρούχα θα πάρουμε μαζί μας στις διακοπές της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013; Ποια ρούχα να επιλέξουμε ώστε να μην πάμε ταξίδι 3-4 μέρες με 3 βαλιτσάρες;
Πως θα κάνουμε διακοπές με στυλ… αλλά τα ρούχα μας να χωρέσουν σε μια κανονική-γυναικεία βαλίτσα και όχι σε 3;

Αν και εσύ αναρωτιέσαι για τα παραπάνω τότε δες αυτό το άρθρο! Θα σου δώσει μερικές ιδέες για έξυπνους συνδυασμούς στα ρούχα των διακοπών σου.
Το μυστικό για να κάνεις διακοπές με στυλ, χωρίς να κουβαλήσεις όλη τη ντουλάπα σου, είναι να βρεις ποια από τα ρούχα σου συνδυάζονται για πρωί, απόγευμα αλλά και βράδυ και βασικά να συνδυάζονται με τα ίδια παπούτσια και παλτό, γιατί αυτά είναι που πιάνουν τον περισσότερο χώρο στη βαλίτσα μας. Η φετινή μόδα πάντως μας βοηθάει στο έπακρο μιας και τα περισσότερα outfits, φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας  με τους κατάλληλους συνδυασμούς!

Έξυπνοι Συνδυασμοί για τα Ρούχα των Διακοπών μας! 

Υπάρχουν αμέτρητες προτάσεις για κάθε είδους τύπο και στυλ. Εδώ, δείτε μερικές ιδέες, συνδυασμούς και προτάσεις με ουδέτερα χρώματα που οι περισσότερες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Πρόταση 1: Οι γήινες επιλογές με μαύρα στοιχεία

c500x446Jeans all day  featuring ripped jeans

Ένα τζινάκι είναι must στις διακοπές. Μπορώ να το συνδυάσω με όλα, πρωί και βράδυ και να είναι super. Ένα σακάκι που μπορώ να το φορέσω ως μπλούζα μου δίνει στυλ. Μία τσάντα ημέρας σε σοκολά χρώμα είναι πάντα ευκολοφόρετη και ένα καπέλο fedora θα δώσει άλλο αέρα σε οποιοδήποτε σύνολο.

Ένα δερμάτινο παντελόνι φοριέται από το πρωί ως το βράδυ. Συνδυασμένο με ένα πλεχτό top είναι ιδανικό. Ένα δερμάτινο oversized σακάκι φοριέται το πρωί ριχτό με τα χοντρά πουλόβερ μου ενώ το βράδυ φοράω μια ζώνη στη μέση για να το κάνω πιο κομψό.

c500x498Ένα δαντελένιο φόρεμα θα το πάρω μαζί μου! Είναι chic & elegant… ιδανικά το συνδυάζω με το μποτάκι ως τον αστράγαλο. Ένα mini φορεματάκι με απλό ύφασμα μπορώ να το φορέσω και το πρωί με γκέτες (ή κάλτσες) και μποτάκια ή μπαλαρίνες… ή και με στενό παντελόνι. Προτιμώ το mini φόρεμα να είναι oversized για να το προσαρμόζω εύκολα με διάφορα στυλ.
Πρόταση 2: Οι camel επιλογές με κόκκινα στοιχεία

Το αγαπημένο μου τζιν με ένα γούνινο γιλέκο μεταμορφώνεται.

Μία δερμάτινη camel pencil φούστα τη φοράω άνετα όλη μέρα. Tο Ρώσικο καπέλο κάνει το πρωινό μου σύνολο ξεχωριστό. Ένα δερμάτινο jacket σε σκούρο κόκκινο χρώμα ταιριάζει με τα χρώματα και σπάει τη μονοχρωμία.

c500x441oversized Red dress  featuring a sleeveless dress

Αυτό το κόκκινο oversized φόρεμα με εκπλήσσει με το πόσο διαφορετικό μπορεί να γίνει πρωί και βράδυ. Με τέτοια γόβα συνδυάζω άνετα και τα 2 φορέματα και αυτή η μαύρη κάπα είναι καταπληκτική για όλες τις ώρες.
<
Πρόταση 3: Μαύρο, Λευκό, Γκρι

Μια δερμάτινη μαύρη φούστα θα με βγάλει από πολύ κόπο και μου δίνει στυλ…. με ένα δαντελένιο μπλουζάκι μετατρέπεται σε τέλειο βραδινό σύνολο. Ένα δερμάτινο παλτό, ειδικά σε μαύρο χρώμα, είναι η πιο hot τάση της σεζόν φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 και το καλό είναι ότι συνδυάζεται με όλα. Τα αγαπημένα μου παπούτσια με λουράκια είναι πολύ χαριτωμένα.

c500x409Grey  featuring high heels

Το γκρι μπορεί να μας θυμίζει τις γκρίζες μέρες του Χειμώνα αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τις ανήσυχες Fashionistas. Ένα γκρι φόρεμα σε τόσο θηλυκή γραμμή μπορεί να αναδείξει τη γραμμή του σώματος ακόμα και αν φοράς ζακέτα. Ένα cloche καπέλο προσθέτει glamorous γοητεία

Το λευκό, αγαπημένο χρώμα πολλών σχεδιαστών για αυτή τη σεζόν, δε θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις μας. Κολακευτικά σύνολα που ζωντανεύουν τη διάθεσή μας και την εικόνα μας .
Ένα πουκάμισο πουά, ένα γουνάκι και ένα τσαντάκι cluch με μπλε πινελιές αναδεικνύουν με ιδιαίτερο τρόπο το λευκό μου παντελόνι.