Τι φόρεσαν στην πρεμιέρα της ταινίας Skyfall του James Bond

Την Τρίτη 23/10/12 στο Royal Albert Hall του Λονδίνου πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond «Skyfall» με όλους τους πρωταγωνιστές να παρελαύνουν απαστράπτοντες στο κόκκινο χαλί.
Φυσικά εμάς δε μας ενδιαφέρει τι έγινε εκείνο το βράδυ, αλλά πως εμφανίστηκαν τα κορίτσια του James Bond και οι προσκεκλημένοι. Μερικά φορέματα και μακιγιάζ, με κορυφαία εμφάνιση της Γαλλίδας ηθοποιού Bérénice, ήταν εκθαμβωτικά, ενώ κάποια άλλα δεν ξεχώρισαν, παρόλα τα φώτα της βραδιάς!

Με κατακόκκινη στράπλες τουαλέτα Vivienne Westwood με ασφυκτικό μπούστο και κοσμήματα από τον Stephen Webster, η Berenice Marhole περπάτησε αλά μπρατσέτα με τον Daniel Craig στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε στο Royal Albert Hall. Άκρως εντυπωσιακή η εμφάνισή της… και το δίτονο μακιγιάζ καταπληκτικό!

H Berenice Marhole, άλλαξε για το after party. Ομολογώ ότι της πήγαινε καλύτερα η κόκκινη τουαλέτα.

Η Naomie Harris, με αποκαλυπτική δημιουργία με διαφάνεια Marios Schwab, ψηλοτάκουνα Nicholas Kirkwood και κοσμήματα Jessica McCormick.

Αριστερά: Rachel Weisz, ή σύζυγος του Daniel Craig (James Bond) με φόρεμα Chanel Haute Couture

Από την πρεμιέρα δεν έλειψαν και τα πρώην κορίτσια του James Bond, όπως οι Caterina Murino, Shirley Eaton και Eunice Gayson!

Katie Price και Tamara Ecclestone. Η μπότα-κάλτσα πάνω από το γόνατο της Katie Price και το ζωντανό σμαραγδί φόρεμα της Tamara Ecclestone, δεν ήταν από τις καλύτερες επιλογές τους

Η Penelope Cruz φορούσε μια χρυσή εντυπωσιακή τουαλέτα του αγαπημένου της σχεδιαστή L’Wren Scott, κρατούσε ένα χρυσό τσαντάκι clutch Emilio Pucci , Nicholas Kirkwood ψηλοτάκουνα και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα κοτσίδα!

Η Victoria Pendleton φόρεσε ένα ασημί μεταλλικό φόρεμα της σχεδιάστριας Catherine Deane.

Kelly Brook. Με Golden Glamour τόνους εμφανίστηκε και η εντυπωσιακή Kelly Brook. Το κόκκινο κραγιόν και ο απαλός κυματισμός στα μαλλιά της της έδωσαν τον αέρα και τη λάμψη από παλιό Hollywood.

Εντυπωσιακή και η εμφάνιση της Judie Dench. Αυτό το λευκό σύνολο πραγματικά την κολάκευε<