Τα Μακιγιάζ που Αγαπήσαμε από τις Πασαρέλες Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012- 2013

Μερικά από τα πιο Εντυπωσιακά μακιγιάζ από τις πασαρέλες Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013.
Μπορεί τα παρακάτω να είναι μακιγιάζ που εμφανίστηκαν στις πασαρέλες Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 όμως, είναι απόλυτα προσιτά και υπέροχα για να εφαρμοστούν στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας.
Διάλεξε το μακιγιάζ που σου ταιριάζει και κράτα σημειώσεις πως θα το αποκτήσεις.

Michael Kors. Τριανταφυλλί μάγουλα

Αυτό το αναψοκοκκινισμένο look πολύ μου αρέσει. Δίνει μια ζωντάνια στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τον makeup Artist της Shiseido το έντονο χρώμα στα μάγουλα, ήθελε να δίνει την αίσθηση αναψοκοκκινίσματος, σαν να έχεις περάσει ένα πρωινό για σκι στο χιόνι ή μετά από σεξ.
Για να το πετύχεις, βάλε πρώτα  έντονο τριανταφυλλί ρουζ στα μήλα του προσώπου σου με το δάχτυλο και σβήστο απαλά-ταμποναριστά. Ύστερα τοποθέτησε ξανά ρουζ με πινέλο. Τα χείλη και τα μάτια μπορείς να τα αφήσεις σε φυσικούς τόνους ή… για να δώσεις περισσότερη ένταση βάλε κραγιόν σε φωτεινό κόκκινο ή φωτεινό κερασί.


Nina Ricci: Ombre Lips

Κόκκινα Χείλη με διαβαθμίσεις χρώματος. Για να το πετύχεις βάλε το κόκκινο κραγιόν σου και στη συνέχεια βάψε το εσωτερικό των χειλιών σου με πιο σκούρο χρώμα κραγιόν – τοποθέτηση με πινέλο. Στα μάτια χρησιμοποίησε απαλές σκιές του καφέ και μπρονζέ. Το πρόσωπο είναι λευκό με αλαφριά σκίαση στα μάγουλα για να δώσει μεγαλύτερη ένταση στα χείλη.

Gucci: Romantic Gothic

Απαλοί και διάφανοι τόνοι κυριαρχούν σε όλο το πρόσωπο εκτός από τα χείλη που έχουν ένα βαθύ μπορντό χρώμα. Ελαφριά σκίαση στα μάγουλα και σκιά ματιών στο χρώμα του δέρματος. Το εσωτερικό των ματιών έχει λευκό μολύβι και η εσωτερική μεριά τους έχει φωτεινή σκιά για να ολοκληρώσει τη λευκότητα και καθαρότητα του συνόλου….  σε αυτό το μακιγιάζ, ακόμα και τα φρύδια είναι σχεδόν λευκά.


Jean Paul Gaultier: Εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’20

Το μακιγιάζ αλλά και το όλο look είναι πραγματικά υπέροχα. Αυτό το μουτζουρωμένο έντονο smokey eye συνδυασμένο με το κόκκινο κραγιόν του πάθους είναι ένα μακιγιάζ όλο νόημα και γοητεία. Παρόλη την ένταση του, το καλό είναι ότι δεν δείχνει βαρύ

Roberto Cavalli: Peackcock Smokey Eye

Εμένα προσωπικά με εντυπωσίασε το συγκεκριμένο μακιγιάζ από την αρχή της σεζόν, όχι μόνο στο αποτέλεσμα αλλά και στην τεχνική που έχουν συνδυαστεί τα χρώματα.
Το μακιγιάζ έχει eyeliner στο περίγραμμα του ματιού και μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του. Μoβ, πράσινη, χρυσή και γκρι-μαύρη μεταλλικές σκιές δίνουν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Χείλη και μάγουλα βαμμένα σε φυσικούς τόνους για να μείνει η έμφαση στα μάτια.

Jason Wu: Ανανεωμένο Hollywood glamour

Για αυτό το μακιγιάζ χρησιμοποιήθηκαν σμαραγδί και μπλε μολύβι (Mac minted & blooz kohl) και σμαραγδί σκιά. Ένα μαύρο eyeliner στο τέλος, κοντά στις βλεφαρίδες δίνει βάθος στο βλέμμα. Χείλη και μάγουλα σε απαλούς φυσικούς τόνους.

Burberry Prorsum: Σαν σοκολάτα

Λατρεύω αυτό το “μουτζουρωμένο” look στα μάτια! θα το πετύχεις με σοκολατί σκιά (αν την τοποθετήσεις με τα δάχτυλα ακόμα καλύτερα), bold φρύδια, σκίαση στα μάγουλα, άχρωμα χείλη.

Valentino
Dolce & Gabbana


Valentino και Dolce & Gabbana: Natural

Αυτό το απόλυτα φυσικό look που όλες αγαπάμε. Ένα πολύ απαλό μακιγιάζ με απαλά χρώματα δίνει απλά τη λάμψη που χρειαζόμαστε κάθε μέρα. Σκιές στα χρώματα του δέρματος ή με λίγο μεγαλύτερη ένταση ή λάμψη δίνουν αυτό το όμορφο φυσικό αποτέλεσμα.

Donna Karan: Rouge Eyes

Ένα ακόμα ενδιαφέρον Μακιγιάζ! Smokey με κόκκινη σκιά (κόκκινη-μοβ). Για όσες έχουν ανοιχτό χρώμα ματιών το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό.