Ποιες Μπότες είναι in Style – Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013

Τα παπούτσια που θα μας συνοδεύουν σχεδόν σε κάθε μας εμφάνιση το Χειμώνα του 2013 είναι οι Μπότες. Δείτε εδώ τις νέες τάσεις για τα παπούτσια Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013.
Είναι τόσες οι επιλογές για τις μπότες και τα μποτάκια που θα φορεθούν τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 που δύσκολα μπορούμε να διαλέξουμε μερικέςαπό αυτές.

Θα δούμε όμως μερικά στυλ που παρουσίασαν γνωστοί σχεδιαστές στις πασαρέλες και τον τρόπο που συνδυάζονται για να συμβαδίζουν με τη φετινή μόδα, η οποία γοητεύει, εντυπωσιάζει και προσαρμόζεται σε όλα τα γούστα…. με κάθε της στυλ, αναμφισβήτητα να αναδεικνύει τη δυναμική θηλυκότηταΔείτε επίσης: Ψηλοτάκουνα και Τάσεις Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 Μποτάκια πάνω και κάτω από τον αστράγαλο

Είναι η πιο hot τάση της σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013. Σε αυτό το ύψος θα δούμε όλα τα σχέδια και στυλ μπότας… combat boots, θηλυκές με στρατιωτικά στοιχεία, με γούνινες, δαντελένιες ή βελούδινες λεπτομέρειες, μεταλλικές, δερμάτινες, μποτάκια εμπνευσμένα από τη Βικτωριανή εποχή, ζωηρά χρώματα, συνδυασμοί χρωμάτων και animal printed.
Πραγματικά, είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που φορέθηκαν τα μποτάκια στις πασαρέλες αφού το κάθε ένα από αυτά μπορεί να δείχνει εντελώς διαφορετικό με έξυπνες επιλογές ντυσίματος.
Φοριούνται με όλα τα ρούχα από τα πιο casual έως και τις πιο βραδινές εξόδους και πάντα πάνω από τα παντελόνια. Μην ξεχνάμε όμως ότι το συγκεκριμένο στυλ ταιριάζει σε λεπτά πόδια.

Μπότες λίγο πάνω ή λίγο κάτω από το γόνατο
Μία ακόμα δημοφιλής τάση της σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013. Είναι μια έξυπνη επιλογή, ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες και προσαρμόζεται ανάλογα από το πρωί ως το βράδυ με όλα τα στυλ.
Θα τις δούμε σε περιορισμένα σχέδια και χρώματα (χωρίς όμως να λείπουν τα prints) γιατί τα μποτάκια έχουν κλέψει την παράσταση, αλλά αυτές που είναι must και αγαπημένες των σχεδιαστών για τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013, και δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή μας, είναι οι ψηλές δερμάτινες μπότες, κυρίως οι μαύρες.
Οι περισσότερες Collection με μπότες πάνω ή κάτω από το γόνατο που παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες, μας γοήτευσαν, μας ενθουσίασαν και μας έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως να τις φορέσουμε.