Ψηλοτάκουνα και Τάσεις Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013

Τα ψηλοτάκουνα δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα! Αναδεικνύουν άλλωστε τα γυναικεία πόδια και αυξάνουν τη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Ποια ψηλοτάκουνα παπούτσια όμως θα φορεθούν τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013? Ποιες τάσεις επικρατούν? Ο οδηγός σας για τα ψηλοτάκουνα παπούτσια Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013, είναι εδώ.
Ψηλοτάκουνα παπούτσια με δέρμα, μεταλλικά στοιχεία, γούνινες και δαντελένιες λεπτομέρειες, φτερά και πούπουλα, αιχμηρή μύτη, κρύσταλλα και τρουκς έκαναν την εμφάνισή τους στις πασαρέλες των fashion shows για το φετινό χειμώνα. Πασίγνωστοι οίκοι μόδας παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις που προκάλεσαν ενδιαφέρον μέσα από τα χρώματα, τα σχέδια και τα διακοσμητικά prints…!>
Δείτε επίσης: Ποιες Μπότες είναι in Style – Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013

Το στυλ
Στη μόδα επανέρχονται με ιδιαίτερη βαρύτητα, τα παπούτσια με μύτη (pointed nose) αλλά και με χοντρό τακούνι. Τα στρογγυλεμένα, τα peep toe και το λεπτό τακούνι παραμένουν στη μόδα για τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013.  Τα δίπατα και τρίπατα σιγά σιγά κατεβαίνουν σε μονόπατα.

Manolo Blahnik
Manolo Blahnik

Έμφαση στο τακούνι
Οι περισσότεροι σχεδιαστές επέλεξαν να δώσουν έμφαση στο ύψος του τακουνιού με “metal patched heel” (ψηλό μεταλλικό τακούνι) που φέτος είχε την τιμητική του στις πασαρέλες. Πολλοί όμως ήταν και αυτοί, που έδωσαν άλλο χαρακτήρα στα τακούνια προσθέτοντας διάφορα διακοσμητικά στοιχεία από δαντέλα, τρουκ, κρύσταλλα και άλλα διακοσμητικά.

Παπούτσια με διακόσμηση.
Παπούτσια διακοσμημένα με λεπτομέρεια από λουλούδια, γουνάκια, δαντέλες, φτερά, τρουκ, στρας και κρύσταλλα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα…

Δερμάτινα ή με δερμάτινη λεπτομέρεια
Γνωρίζετε είδη την τάση που επικρατεί στα δερμάτινα, οπότε το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια. Τα δερμάτινα παπούτσια από πύθωνα είναι τα πιο δημοφιλή για αυτή τη σεζόν.

Λιτά και απέριττα
Η μόδα αυτή τη σεζόν είναι στα δύο άκρα. Από τη μία, τα φορτωμένα με πολύπλοκα σχέδια παπούτσια με όλα τα είδη διακόσμησης και από την άλλη, τα τελείως λιτά και απέριττα παπούτσια με έμφαση στα χρώματα μόδας, που παραμένουν κομψά.

Μπαρέτες, λουράκια και δεσίματα
Άλλη μια δημοφιλής τάση που σίγουρα θα παραμείνει, είναι τα παπούτσια με μπαρέτες, λουράκια και διάφορα δεσίματα. Τα τίμησαν πολύ οι σχεδιαστές για τη μόδα Φθινόπωρο Χειμώνας 2012-2013 και γιατί όχι άλλωστε? Είναι τόσο όμορφα που δε θα αφήσουν κανένα βλέμμα αδιάφορο.