Ξενοδοχείο Κάτω από τη Θάλασσα!

Τι θα έλεγες αν σου πρότειναν να μείνεις στο γαμήλιο ταξίδι σου 2 νύχτες κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας παρέα με τα ψάρια; Μη σου κάνει εντύπωση, όλα είναι πιθανά και πολύ ρομαντικά! Ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο με όλη τη σημασία είναι αυτό στα νησιά Φίτζι.

Τα νησιά Φίτζι βρίσκονται στην μέση του Ειρηνικού Ωκεανού και κοντά στην Διεθνή Γραμμή αλλαγής ημέρας (International Date Line ) η οποία είναι μια νοητή γραμμή στην επιφάνεια της Γης από την οποία αν περάσει ένας ταξιδιώτης από Ανατολικά προς τα Δυτικά αφαιρείται μια μέρα ενώ αν την διασχίσει από τα Δυτικά προς τα Ανατολικά προστίθεται μια μέρα.
Μπορεί να είναι ίσως ο πιο μακρινός τουριστικός προορισμός από την Ελλάδα, αλλά οι διακοπές στα νησιά Φίτζι αποτελούν το όνειρο πολλών ανθρώπων που επιθυμούν ξεκούραση, τις λευκές παραλίες με κρυστάλλινα νερά και φοίνικες και την απίστευτη φυσική ομορφιά! Εκτός αυτών, εκπληρώνει ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα που είχαμε όταν ήμασταν παιδιά: να δούμε το βυθό και να μείνουμε μέσα σε αυτόν, χωρίς να βάλουμε στολή κατάδυσης και μπουκάλα οξυγόνου.
Αυτή την πολυτέλεια μας προσφέρει απλόχερα το Poseidon Andersea Resort που βρίσκεται στα νησιά Φίτζι.
Το Poseidon Andersea Resort βρίσκεται σε ιδιωτικό νησί των Φίτζι. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο που δημιουργήθηκε κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να κοιμηθούν με τα ψάρια, κυριολεκτικά!.
Εκτός από τα θαυμάσια bangalows και βίλες που διαθέτει στη στεριά και πάνω από τη θάλασσα, έχει ακόμα 24 σουίτες και ένα πολυτελές διαμέρισμα, 12 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, επιπλέον εστιατόριο, βιβλιοθήκη και όλες τις ανέσεις που προσφέρουν τα πολυτελή ξενοδοχεία. Όλο το ξενοδοχείο κάτω από τη θάλασσα είναι με ” διάφανους τοίχους” από υψηλής τεχνολογίας plexiglass για να μπορούν οι φιλοξενούμενοι να θαυμάζουν όλο το μεγαλείο του βυθού, δηλαδή εκεί που τρως, από έξω μπορεί να βλέπεις έναν καρχαρία με σαγόνια και μάτια ορθάνοιχτα!  Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό όμως είναι μια μοναδική εμπειρία!
Δε θα μας χάλαγε ένα τέτοιο ταξίδι!! εσείς τι λέτε?

Δείτε φωτογραφίες από το Poseidon Andersea Resort poseidon-anderseaposeidon-andersea1poseidon-andersea10poseidon-andersea2poseidon-andersea3poseidon-andersea4poseidon-andersea5poseidon-andersea6i1poseidon-andersea7poseidon-andersea71poseidon-andersea8poseidon-andersea9poseidonposeidonsuite1