Αθλητικό στυλ… με πολυτέλεια!

 Πως θα ντυθώ σπορ για να βγω το βράδυ; Βάλε τα αθλητικά σου και γύρισε όλη την πόλη μέρα και νύχτα! Αναρωτιέσαι πως θα το κάνεις αυτό; 
Είτε είσαι αθλητικός τύπος είτε όχι, τα παρακάτω κομμάτια δεν θα λείψουν από καμία γκαρνταρόμπα αφού τα σχέδια και ο συνδυασμός των styles από μεγάλους σχεδιαστές, έρχονται να κάνουν την διαφορά και να μας εντυπωσιάσουν!

Ποτέ άλλοτε η spor εμφάνιση δεν είχε τόσο κομψή θηλυκότητα και πολυτέλεια. Το 2012 δημιουργήθηκε ένα ιδιαίτερο casual style με το συνδυασμό υψηλής ραπτικής και αθλητικού ντυσίματος όπως είδαμε στα fashion shows των σχεδιαστών Marc Jacobs, Alexander Wang και Victoria Beckam
Το αναβαθμισμένο σπορ ντύσιμο είναι το απόλυτο trend για την σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2012 με χρώματα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και κυριαρχούν στη γοητεία. Κυρίως τα οινοπνευματί, φούξια και πορτοκαλί κλέβουν την παράσταση!
Για τη νέα αυτή τάση, δημιουργήθηκαν και θα συνεχίσουν, συνεργασίες μεγάλων οίκων μόδας με καθαρά αθλητικά brands! Για το 2012 η συνεργασία που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα είναι ανάμεσα στην puma και στον οίκο του αδικοχαμένου σχεδιαστή Alexander Mc Queen! Σχέδια που θα κλέψουν εντυπώσεις και προτιμήσεις μικρών και μεγάλων, εμπνευσμένα από το πνεύμα και την κίνηση του αετού!


Διαβάσατε: Αθλητικό στυλ… με πολυτέλεια!