Μόδα Φθινόπωρο – Χειμώνας 2012-2013

Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που πρέπει να δούμε από νωρίς και να προϊδεαστούμε για τις εξελίξεις είναι αυτό με τις τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2012-2013, όπως τις παρουσίασαν μεγάλοι οίκοι μόδας στα fashion weeks και σε μεγάλα fashion shows. Όχι ότι το καλοκαίρι τελείωσε, ίσα ίσα, για κάποιους τώρα αρχίζει… απλά να έχουμε μία ιδέα για το τι θα επικρατήσει σε χρώματα και γραμμές για Φθινόπωρο Χειμώνα 2012-2013.
Δείτε επίσης: Τα δερμάτινα είναι από τις πιο hot τάσεις της μόδαςΠοια παλτό θα φορεθούν το Χειμώνα του 2013;Τα oversized κάνουν ένα δυναμικό comeback Τα ζωηρά χρώματα δε λείπουν από τις collection γνωστών σχεδιαστών, αλλά αυτή τη φορά έχουν πιο βαθιές αποχρώσεις για να ταιριάζουν με τα ζεστά υφάσματα του Χειμώνα. Πιο απαλά μπλε και navy, μοβ και πράσινα γίνονται ενδιαφέροντα. Τα κόκκινα μετατρέπονται σε βαθύ πορτοκαλί και τα έντονα κίτρινα σε πιο απαλά κάνοντας τα ρούχα του Χειμώνα ξεχωριστά.
Τα floral prints και εμπριμέ παραμένουν στη μόδα σε πολυτελή υφάσματα και σχέδια αλλά σε πιο σκούρες αποχρώσεις αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τις θηλυκές εμφανίσεις
Τα γήινα χρώματα και οι nude αποχρώσεις θα γίνουν από τα αγαπημένα μας
Το μαύρα, καφέ δερμάτινα με κορυφαίο το χρώμα της ελιάς είναι τα must της σεζόν

Burberry
Donna Karan
Giorgio Armani
Giorgio Armani
Giorgio Armani
Giorgio Armani
Hugo Boss
Moschino
Mulberry
Vera Wang

 

Chloe
Chloe
Moschino
Stella Mccartney
Versace
Blumarine