Είσαι κλεψύδρα; Δες ποια νυφικά σου ταιριάζουν!

Είσαι αχλάδι, μήλο, κλεψύδρα ή μολύβι
Αν το σώμα σου έχει σχήμα κλεψύδρα, δες τα νυφικά που σου ταιριάζουν απόλυτα και κολακεύουν το σώμα σου! Θα είσαι μια πριγκίπισσα!

Αν το σώμα σου έχει σχήμα κλεψύδρα

Έχεις στενή μέση και ίδιες πλούσιες αναλογίες σε στήθος και γοφούς. ένα θα σου πω! Είσαι πολύ τυχερή! Οι επιλογές σου είναι πολλές αρκεί να προσέξεις τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Μπούστο: Αν έχεις πλούσιο στήθος επέλεξε στράπλες με απαλή καρδιά ή σε γραμμή V που αγκαλιάζει όμορφα το στήθος. Οι τιράντες να μην είναι πολύ λεπτές όπως ανεβαίνουν στους ώμους, γιατί θα δείχνουν το στήθος ακόμα μεγαλύτερο.
Αν έχεις μικρό στήθος για τις αναλογίες σου, τα περισσότερα νυφικά είναι σχεδιασμένα με μπανέλες για να δείχνουν πλούσιο στήθος. Επέλεξε ένα στράπλες με έντονο σχήμα καρδιάς ή μία γραμμή V με βαθύ ντεκολτέ.
Λόγο της πλούσιας αναλογίας σου δε χρειάζεται το μπούστο να είναι φορτωμένο με πολλά κεντήματα και διακοσμητικά!
Μέση: Η μέση στο σώμα κλεψύδρα δε χρειάζεται να τονιστεί περισσότερο. Έχει την ιδανική αναλογία, οπότε μην επιλέξεις νυφικά που σφίγγουν και τονίζουν ιδιαίτερα αυτό το σημείο.
Φούστα: Η φούστα σου μπορεί να είναι όσο φουντωτή θέλεις αρκεί να είναι σε γραμμή Α για να μην τονίζουν περισσότερο το σημείο των γοφών. Μία πολύ καλή επιλογή για αυτόν τον τύπο σώματος, είναι τα νυφικά γοργόνας (mermaid) ή νυφικά sheath, αν δεν έχεις περιττά κιλά και θέλεις να αναδείξεις τις γοητευτικές και όμορφες καμπύλες σου.
Mermaid: Είναι τα νυφικά που αγκαλιάζουν το σώμα και φαρδαίνουν λίγο πιο πάνω από το γόνατο ή κάτω από τους γοφούς.
Sheath: Είναι τα εφαρμοστά φορέματα-νυφικά που διαγράφουν το σώμα και δεν κρύβουν καμία λεπτομέρεια.

Tips: Το νυφικό σου μπορεί να είναι μονοκόμματο, ως ιδανική επιλογή, αλλά και σε 2 κομμάτια αρκεί να μην τονίζεται περισσότερο η μέση σου.