Τα Σωστά Βήματα μιας Απιστίας!

Αν και πραγματική απιστία υφίσταται μόνο προς τον εαυτό μας, τις ιδέες μας και αρχές μας, θα προσελκύσουμε το θέμα με την παραδοσιακή έννοια.
Εν έτη 2012 θα ορίζαμε την έννοια σαν every day happening. Οπότε ο τίτλος βήματα και όχι στάδια είναι επακριβώς ακριβής!

Για να ονομαστεί η πράξη απιστία, το πρώτο βήμα είναι η ύπαρξη μιας σχέσης. Μόνιμης , σοβαρής, επίσημης. Διότι χωρίς να απιστήσεις εις βάρος κάποιου , δεν λέγεται απιστία αλλά γλέντι !
Το δεύτερο βήμα είναι η ύπαρξη απόγνωσης μέσα σε αυτή τη διαδικασία που λέγεται σχέση. Μέσα σε αυτά περικλείοντα η συνήθεια( το ίδιο φαγητό κάθε μέρα) , συνεχείς διαφωνίες για τα ίδια θέματα, εγκλωβισμός στα πρέπει που έθεσες πριν χρόνια και τώρα συνεχίζεις να τα λούζεσαι, κούραση να υποστηρίζεις την απόφαση σου για την επιλογή άντρα , και ίσως κρίση ηλικίας με αποτέλεσμα να μην ζεις συναρπαστικά όπως στα 18 !

Τρίτο βήμα είναι η σωστή διαχείριση του χρόνου. Υπάρχει ή δεν υπάρχει πονηρός λόγος, υποχρεωτικά, δεν αποκαλύπτεις λεπτομέρειες των κινήσεων σου. Άργησα γιατί ….δούλευα….έκανα μια βόλτα στη παραλιακή…..είχε κίνηση…. στα οποία δεν δίνεις αναλυτικό ραπορτο ! δεν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένες ώρες, διαδρομές, περιοχές, διάρκεια. Είναι απλά αδιάφορες λεπτομέρειες που δεν υπάρχει λόγος να αναφερθείς.

Τέταρτο βήμα είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα συμμετέχει, συντελέσει, πρωταγωνιστήσει στο έργο. Αυτός ο οποίος θα ξυπνήσει μέσα σου  την 18αρα παθιασμένη νοικοκυρά σε απόγνωση. Που θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγες ώρες  τα πρέπει , τα καθώς πρέπει , και τα δεν πρέπει. Ο θεαματικός άντρας που θα χάσει όλη του την αίγλη μετά το μοιραίο!

Πέμπτο και τελευταίο βήμα είναι η τόλμη. Θέλει δύναμη να κάνεις την υπέρβαση. Οι γυναίκες είμαστε πιο συντονισμένες και κάνουμε τα πάντα βάσει γυναικείας συνέπειας. Οπότε, απαιτείται σχεδιασμός και οργάνωση. Δεν νοείται να πιαστείς για ένα One night stand. Το καταφέρνουν αυτό οι άντρες με μεγάλη επιτυχία. Το ρίσκο του πριν το κάνω, ακολουθείται από το ρίσκο της επιστροφής  στην εστία. Επικινδυνότητα και στις δύο φάσεις.
Με τα σωστά βήματα κάνεις δεν θα ξέρει , κανείς δεν θα καταλάβει, κανείς δεν θα κρίνει.
Η τελευταία συμβουλή και ίσως η πιο σπουδαία είναι να ΜΗΝ εκμυστηρευτείς ποτέ την εμπειρία σου. Διότι τα μυστικά έχουν ημερομηνία λήξης. Το μεγαλύτερο ρίσκο είναι να το πεις και όχι να το κάνεις.