Τι Σκέφτονται οι Άντρες

Πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε τι σκεφτονται οι αντρες εκτός από το σεξ που γνωρίζουμε ότι το σκέφτονται ολημερίς. Βέβαια, το ζήτημα δεν είναι και τόσο περίεργο αφού αν το καλοσκεφτείς οι κινήσεις τους είναι απλές και πιο ξεκάθαρες από τις δικές μας. Για να αποκωδικοποιήσεις στην πραγματικότητα το μυαλό των αντρών χρειάζεται μόνο να θέλεις να δεις την πραγματικότητα γιατί το κακό που έχουμε εμείς οι γυναίκες είναι ότι παίζουμε κρυφτό, πάντα εμείς ‘τα φυλάμε’, κλείνουμε τα μάτια, μετράμε χωρίς αντίστροφη μέτρηση και ξεχνάμε να τα ανοίξουμε για μήνες ή ακόμα και χρόνια.

Εδώ θα αναφέρουμε μερικές από τις σκέψεις αντρών σε ορισμένες περιπτώσεις. Εδώ, πρέπει να τονίσουμε ότι οι σκέψεις τους δεν είναι “πρόβλημα’ που καλούμαστε να διορθώσουμε, απλά καλό είναι να τα ξέρουμε. Φυσικά σε όλα αυτά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά κατά βάση…. ιδού τα αποτελέσματα από μικρή έρευνά μας σε φίλους:

τι σκεφτονται οι αντρες…..

Κατά τη διάρκεια του σεξ:
Πρόωρη εκσπερμάτωση. Οι άντρες γι’ αυτό έχουν μεγάλο άγχος, ειδικά αν θέλουν πολύ την κοπέλα τους, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πρόωρης εκσπερμάτωσης. Το μόνο που δε θέλει ένας άντρας είναι να τον “κράξεις” στις φίλες σου ότι τελείωσε γρήγορα και δεν προλάβατε εσείς να ευχαριστηθείτε! Αυτό που θέλει να πεις στις φιλενάδες σου και γι αυτό προσπαθεί είναι: “ήταν ο καλύτερος που έχω πάει”.
Άλλες γυναίκες. Οι άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να φαντασιώνονται 1 και 2 ή 3 σέξι γυναίκες, ακόμα και αν έχουν το πιο τρελό μωρό στο κρεβάτι τους. Φυσικά αυτό δεν είναι κακό, φαντασιωνόμαστε και οι γυναίκες διάφορα, άλλωστε!
Αναρωτιέται. θα υποκύψει τώρα σε αυτά που θέλω να κάνει ή θα την ξενερώσω!

Μετά το σεξ.
ΤΙΠΟΤΑ!!! απολύτως τίποτα. Άδειο μυαλό, τσιγάρο και ύπνο. Δεν έχουν καμία όρεξη να συζητήσουν, πόσο μάλλον να απαντήσουν σε ερωτήσεις τύπου “μ΄αγαπάς;” ή “πόσο με σκέφτεσαι;”

Όταν σε φέρουν σε οργασμό:
ΜΠΡΑΒΟ!!! αγόρι μου. Πάλι κατάφερες να ανέβεις το βουνό!!

Όταν τους αρέσει μία γυναίκα:
Τα οπίσθια, τα στήθη της και τα πόδια της εμπνέουν κολασμένες νύχτες. Πως θα ρίξω αυτή τη γκόμενα στο κρεβάτι μου;

Όταν δεν τους αρέσει μία γυναίκα.
Ας το κάνω το ψυχικό μη με πούνε και φλώρο! Έχω τόσο ωραία πράγματα να σκεφτώ όπως την πρώην μου σε ακαταμάχητες στιγμές, την Αντζελίνα Τζολί που είναι sex symbol, έτσι δε με ενδιαφέρει ποια είναι από κάτω μου… ή πάνω μου… ή δίπλα μου! Μα τι λέω! Τι έγινε? Τελείωσα κιόλας?

Όταν απατούν:
Επειδή οι άντρες σκέφτονται περισσότερο με το κάτω κεφάλι, όταν απατούν δε σκέφτονται καθόλου και δεν έχουν τύψεις.΄Είναι μια πράξη που γίνεται ασυνείδητα χωρίς σκέψη, δηλ. πρώτα η διασκέδαση και μετά όλα τα άλλα. Εκ των υστέρων θα σκεφτούν πως θα κρύψουν τη λαδιά τους ή πως θα ξεμπλέξουν από αυτή!!

Για το γάμο:
The game is over. Προσωρινά βέβαια, γιατί όταν ένας άντρας κάνει πρόταση γάμου σε μία γυναίκα το μόνο που περνάει από το μυαλό του, δυστυχώς δεν είναι αυτό που λένε τα ιερά δεσμά – να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους ευτυχισμένοι και αγαπημένοι μαζί- αλλά “αφού περνάμε καλά ας κάνουμε αυτό που θέλει εκείνη και ο πατέρας της”.

Όταν τους κάνεις γκρίνια:
Πάλι γκρίνια έχει αυτή! Ας κάνω ότι ακούω…. ή ότι δεν ακούω, μπας και καταλάβει ότι με ενοχλεί. Μπα!! αποκλείεται να το καταλάβει ότι και να κάνω!

Όταν δεν τους παίρνεις τηλέφωνο:
Τι έγινε τώρα! μήπως δεν της άρεσε το σεξ? έκανα κάτι που την ξενέρωσε?

Όταν δουν 10 κλήσεις από εσένα στο κινητό τους:
Τι θέλει πάλι αυτή! Τσιμπούρι μου έχει γίνει! Τόσο καλός ήμουνα πάλι?

Κατά τη διάρκεια της ημέρας;
Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες σκέφτονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, 19 φορές το σεξ, 18 φορές το φαγητό και 11 φορές τον ύπνο.