No Makeup: Το νέο trend στο μακιγιάζ που κάνει θραύση

Αναδείξτε την φυσική σας ομορφιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το no makeup μακιγιάζ, την κορυφαία τάση για τη φετινή σεζόν.

Πρόκειται για το μακιγιάζ που θέλει την χρήση όσο το δυνατόν λιγότερων καλλυντικών προϊόντων. Και ειδικότερα για φέτος, οι ειδικοί προτείνουν την αποφυγή του makeup (foundation), της πούδρας, του κραγιόν, αλλά και της μάσκαρας. Επίσης, στις πασαρέλες των διάσημων οίκων είδαμε την απουσία του contouring και του γεμίσματος των φρυδιών.

Επομένως, όσο πιο λίγα καλλυντικά χρησιμοποιείτε για το μακιγιάζ σας, τόσο το καλύτερο.

Τι προϊόντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ένα no makeup μακιγιάζ;

Για την δημιουργία ενός φυσικού μακιγιάζ θα χρειαστείτε πάρα πολύ λίγα προϊόντα.

Μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου βάση στο πρόσωπο σας και να εφαρμόσετε μια ελαφριά στρώση πούδρας. Αν όμως δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς το makeup σας ή σας είναι απαραίτητο για να καλύψετε σπυράκια και ουλές, τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κανονικά.

Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε μια πάρα πολύ απαλή nude σκιά ματιών για να τους δώσετε μια ωραία όψη. Ένα πάρα πολύ απαλό μπεζ ή ροζ είναι ιδανικό για την δημιουργία του no makeup μακιγιάζ.

Στα ζυγωματικά σας θα χρειαστείτε και πάλι μια πάρα πολύ απαλή απόχρωση ρουζ σε ροζ, καφεμπέζ ή ροδακινί τόνους. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε μια μικρή ποσότητα κρεμώδους ρουζ, το οποίο απορροφάται καλύτερα από την επιδερμίδα και το αποτέλεσμα είναι πιο διακριτικό.

Τέλος, επιλέξτε ένα κραγιόν σε απαλές nude αποχρώσεις για να δώσετε λίγη λάμψη και φρεσκάδα στα χείλη σας.

Η μάσκαρα για φέτος είναι προαιρετική, αν και μπορεί να δώσει στο βλέμμα σας την γοητεία που χρειάζεται.

Πως να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό no makeup μακιγιάζ;

Αν θέλετε να δώσετε στο φυσικό μακιγιάζ μια πιο ιδιαίτερη όψη, μπορείτε να τονίσετε ελαφρώς τα χείλη σας. Επιλέξτε λοιπόν μια ελαφρώς έντονη κόκκινη ή φούξια απόχρωση και κάντε το χαμόγελο σας πιο εντυπωσιακό. Ή να δοκιμάσετε την άλλη κορυφαία τάση της εποχής που θέλει πολύ απαλό σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ ματιών και maroon κραγιόν στα χείλη.

Επίσης, η γραμμή του eyeliner που φέτος μπορεί να πάρει πολλές μορφές, είναι ένας ακόμη τρόπος για να τονίσετε ελαφρώς το βλέμμα σας. Και μην ξεχνάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την τεχνική του Tightlining.

Δείτε 20 υπέροχες προτάσεις no makeup μακιγιάζ και πάρτε ιδέες:

No makeup μακιγιάζ (2)

No makeup μακιγιάζ (3)

No makeup μακιγιάζ (4)

No makeup μακιγιάζ (5)

No makeup μακιγιάζ (6)

No makeup μακιγιάζ (7)

No makeup μακιγιάζ (8)

No makeup μακιγιάζ (9)

No makeup μακιγιάζ (10)

No makeup μακιγιάζ (11)

No makeup μακιγιάζ (12)

No makeup μακιγιάζ (13)

No makeup μακιγιάζ (14)

No makeup μακιγιάζ (15)

No makeup μακιγιάζ (16)

No makeup μακιγιάζ (17)

No makeup μακιγιάζ (18)

No makeup μακιγιάζ (19)

No makeup μακιγιάζ (20)