Μακιγιάζ 2018: Οι Νέες Τάσεις για Φθινόπωρο & Χειμώνα

Όπως κάθε εποχή έτσι και για το Φθινόπωρο χειμώνα 2018, έχουν βγει ήδη αρκετά makeup trends που θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση. Το μακιγιάζ 2018 φθινόπωρο χειμώνας όπως παρακολουθήσαμε στην εβδομάδα μόδας, παρουσίασε αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις, τεχνικές και συνδυασμούς χρωμάτων.

Κάποια μακιγιάζ εμπνεύστηκαν από τις τάσεις στα νύχια, όπως το γραμμικό eyeliner που στην ουσία μιμείται το negative space των νυχιών και κάποια άλλα από πραγματικά πρόσωπα όπως η twiggy. Μερικά από αυτά είναι τόσο εντυπωσιακά που θα σπεύσουμε να τα υιοθετήσουμε αμέσως, είτε είμαστε ερασιτέχνες είτε επαγγελματίες. Δείτε αναλυτικά τη λίστα που ακολουθεί.

Τάσεις Μακιγιάζ 2018

1# Πολύχρωμα & Δίχρωμα μάτια

Φέτος στις πασαρέλες είδαμε τις τάσεις με πολύχρωμο μακιγιάζ. Έντονες σκιές ματιών ακόμα και σε διχρωμία και δέρμα τόσο λαμπερό σαν να ήταν καλυμμένο με ένα λεπτό στρώμα βάσης. Οι σχεδιαστές συνδύασαν τολμηρές αποχρώσεις πάνω και γύρω από τα μάτια χαρίζοντας στο σύνολο μια αίσθηση ζωντάνιας, νεανικότητας και διασκέδασης.

2# Σκούρα χείλη

Τα σκούρα χείλη επίσης είναι μία από τις δημοφιλέστερες τάσεις του μακιγιάζ 2018 φθινόπωρο χειμώνας και όπως φαίνεται και από τις φώτος που κυκλοφορούν από Pinterest, Instagram κλπ, τα σκούρα κραγιόν θα μονοπωλήσουν την αγορά! Η γκάμα των σκούρων χρωμάτων περιλαμβάνει αποχρώσεις του κόκκινου, κεραμιδί, μoβ, μελιτζανί, magenta κ.α.

3# Χάλκινο smokey eyes

Εδώ μιλάμε για το μακιγιάζ των ματιών με ένα χρώμα που αντιπροσωπεύει το φθινόπωρο όσο κανένα άλλο. Το είδαμε από τις πιο ανοιχτές έως τις πιο σκούρες αποχρώσεις του χαλκού /πορτοκαλί να ζεσταίνει κυριολεκτικά το βλέμμα και να κάνει ακόμα πιο έντονα τα σκούρα αλλά και τα ανοιχτόχρωμα μάτια. Σε συνδυασμό με την τεχνική του smokey αποθεώθηκε!!

4# Παχύ Eyeliner

μακιγιάζ 2018

Το Eyeliner έντονο όσο ποτέ καλύπτει σχεδόν όλο το καπάκι του ματιού. Εντυπωσιακό και αυτοδύναμο δεν περιορίζεται μόνο στα φυσικά όρια του ματιού αλλα ακολουθεί τη δική του πορεία ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε.

5# Twiggy’s eyes

μακιγιάζ 2018 τασεις

Τα μάτια της Twiggy με τις έντονες βλεφαρίδες έγιναν ακόμα μία φορά πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές, μόνο που αυτή τη φορά εστίασαν στις κάτω βλεφαρίδες. Για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα τις υπερφόρτωσαν με αρκετά στρώματα μάσκαρα,  ή πρόσθεσαν extensions. Τέλος οι πιο πρακτικοί απλά τις ζωγράφισαν με μαύρο eyeliner

6# Μπλε σκιά

μακιγιάζ 2018

Αν και το electric χρησιμοποιείτε κυρίως του θερινούς μήνες, φέτος θα το δούμε στο μακιγιάζ φθινόπωρο 2017 χειμώνας 2018, σε αρκετές αποχρώσεις να κυκλοφορεί από γνωστές εταιρείες ομορφιάς. Το μπλε μπορεί να φορεθεί εξίσου και τους χειμερινούς μήνες και να αποδειχθεί τόσο ζεστό στο πρόσωπο ενώ θεωρείται ψυχρό χρώμα.. Οι σχεδιαστές υπερέβαλαν βέβαια ως προς την τοποθέτηση, αλλά εσείς φροντίστε να μην ξεφύγετε πολύ από τα όρια των βλεφάρων.

7# Ροζ ρουζ

 τασεις μακιγιάζ 2018

Αρκετά σημαντική πινελιά για ένα φυσικό μακιγιάζ είναι το ρουζ. Το ροζ ρουζ επιμένουν οι ειδικοί, είναι το ιδανικό για να μιμηθούμε ένα φυσικό μακιγιάζ. Το ροζ είναι το χρώμα της υγείας της νεανικότητας και το φυσικό της νιότης. Οπότε ξεχάστε για φέτος τουλάχιστον τα άλλα χρώματα, κάντε μία αποτοξίνωση από τα bronzer και ανακαλύψτε την απλότητα του ροζ.

8# Γραμμικό eyeliner

μακιγιαζ φθινοπωρο 2017

Το γραμμικό eyeliner ανήκει και αυτό στις τάσεις του μακιγιάζ 2018. Στα αριστερά θα δείτε το συγκεκριμένο μακιγιάζ να μιμείται το negative space που έχουμε δει στα νύχια. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να υιοθετήσουμε εμείς ένα τέτοιο μακιγιάζ στην καθημερινότητα μας.

9# Μεταλλικές σκιές

μακιγιαζ φθινοπωρο 2017

μακιγιαζ φθινοπωρο 2017

Το bronze, το μπρούτζινο και το χάλκινο που είδαμε πρωτίστως είναι μια θαυμάσια πολυτελής σκιά που είναι απολύτως τέλεια για το φθινόπωρο. Είναι τόσο ζεστή και η μεταλλική της γυαλάδα προσδίδει μια ασυναγώνιστη γοητεία. Οι σχεδιαστές αγάπησαν αυτήν την τάση του μακιγιάζ φθινόπωρο χειμώνα 2017 2018 και την παρουσίασαν και με μία διαφορετική τεχνική όπως δείχνει η δεύτερη εικόνα. Δημιούργησαν με μαύρη σκιά ένα περίγραμμα σωστά διαβαθμισμένο και τοποθέτησαν τη μεταλλική σκιά στο κέντρο του βλεφάρου, το αποτέλεσμα είναι φανταστικό!

10# Smokey

Μαλλιά 2018 Ενημερώσου για τις Σημαντικότερες Τάσεις του Χειμώνα