Κριός Σεπτέμβρης 2017: Αναλυτικά οι Προβλέψεις του Μήνα

Γενικά:
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα συνεχίζει να σου δίνει τις καλές του επιρροές για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε έβαζαν σε σκέψεις. Στις 5 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στην Παρθένο πολλά θέματα θα πάρουν την σειρά τους. Οι αντιλήψεις τα πιστεύω σου και η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων θα μοιάζουν όσο περνά ο καιρός να μην ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου και στο παρών κλίμα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί. Στις 30 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Ζυγό σε ευνοεί και οι εξωτερικοί κοινωνικοί παράγοντες δείχνουν ότι αλλάζουν και παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου. Η υπομονή που έχεις και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου θα παίξουν μέχρι τέλος του μήνα καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου που θα είναι πάρα πολλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πρώτες μέρες του μήνα θα σε βρουν σε πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου που θα το κάνουν ευτυχισμένο. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα μέχρι τις 19 του μήνα η αδρεναλίνη θα ανέβει και άλλο και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μπορέσεις να δείξεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου και να αποδείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Οι πλανήτες θα σου δώσουν όλα τα εφόδια να ξεκαθαρίσεις μέχρι και το τελευταίο σύννεφο που μπορεί να είχε η σχέση σου. Μέχρι τέλος του μήνα είναι στο χέρι σου να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα ώστε να κρατήσει το ωραίο κλίμα στην σχέση σου όλο τον μήνα. Και αν κόμη μιλάς με την μοναξιά σου λέω να μην κάτσεις καθόλου με τα χέρια σταυρωμένα. Ο Ερμής που θα μπει στις 30 στον Ζυγό θα σου δώσει όλα τα εφόδια ώστε να μπορέσεις να βρεις το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα έχεις μεγάλη εργατικότητα και πολύ όρεξη για να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Από τις 5 του μήνα που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του τότε να περιμένεις και πολύ καλές αλλαγές στην δουλειά σου. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι στα ύψιστα της σημεία. Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα φόντα να ξεπεράσεις οποιαδήποτε μικροδυσκολία παρουσιαστεί. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση αλλά αυτό τον μήνα χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Μέχρι το τέλος του μήνα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα στα οικονομικά σου που αν τα χειριστείς όπως πρέπει θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσένα. Θα έχεις μεγάλη ζωντάνια και πάρα πολύ ευεξία. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Από τις 5 που θα μπει ο Άρης στην Παρθένο θα έχεις την τάση με το παραμικρό που θα βλέπεις να σε πιάνει εκνευρισμός για μερικά πράγματα που μπορεί να μην είναι έτσι όπως το θέλεις. Ηρέμησε και όλα είναι πάρα πολύ καλά. Με την Αφροδίτη μέχρι τις 19 στον Λέοντα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου. Πρόσεξε λίγο παραπάνω την διατροφή σου γιατί θα φορτώσεις τον οργανισμό σου με ότι δεν χρειάζεται Από τις 30 που ο Ερμής θα μπει στον Ζυγό θα σε ενδιαφέρει η εξωτερική σου εμφάνιση και θα ανέβει και η κοινωνικότητα σου. Στο τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και θα αισθάνεσαι πολύ όμορφα με τον εαυτό σου.