Υπέροχες προτάσεις για να διακοσμήσεις τα παράθυρα

Μυρωδικά, λουλούδια και αναμνηστικά είναι μόνο μερικοί τρόποι για να ανοίξετε τα… παράθυρα του σπιτιού σας στο καλοκαίρι.

Τώρα που τα παράθυρα σας δεν μένουν πια ερμητικά κλειστά, μήπως έχει έρθει η ώρα να τα ανανεώσετε και να τα βάλετε στο πνεύμα της εποχής; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 7 φρέσκους και καλοκαιρινούς τρόπους για να βάλετε τα παράθυρα στο παιχνίδι της διακόσμησης.

#1 Πράσινη διακόσμηση Στολίστε τα παράθυρά σας με φυτά! Θα σας χαρίσουν το χρώμα και τη ζωντάνια τους. Προτιμήστε τις ξύλινες γλάστρες για να δώσετε στο περβάζι σας μια γήινη και μοντέρνα αίσθηση και ψηφίστε παχύφυτα τα οποία είναι γνωστά για την ανθεκτικότητά τους στις υψηλές θερμοκρασίες.

Ναι στις γλάστρες στα περβάζια!

Ναι στις γλάστρες στα περβάζια!

#2 Μυρίστε το καλοκαίρι Τα μυρωδικά αποτελούν το ιδανικό διακοσμητικό αξεσουάρ για κάθε καλοκαιρινό περβάζι. Τοποθετήστε τα αγαπημένα σας φρέσκα βότανα σε μεταλλικά κουτιά ή μικρές γλάστρες και ετοιμαστείτε να βάλετε στο πιάτο σας τα προϊόντα της δική σας σποράς.

Τα βότανα θα κάνουν το χώρο σας πιο μυρωδάτο!

Τα βότανα θα κάνουν το χώρο σας πιο μυρωδάτο!

#3 Παράθυρα… των λουλουδιών Ναι, προφανώς με το να σας πούμε να διακοσμήσετε τα περβάζια σας με βάζα και λουλούδια δεν ισοδυναμεί με την ανακάλυψη του τροχού. Αλλά εμείς θα σας προτείνουμε να το κάνετε λίγο διαφορετικά. Πώς; Χρησιμοποιήσετε μικρά γυάλινα μπουκάλια και τοποθετήσετε σε αυτά ένα και μόνο λουλούδι. Το αποτέλεσμα είναι πλούσιο και εντυπωσιακό – σε αντίθεση με το χαμηλό κόστος αυτή της διακοσμητικής εργασίας!

Τα βάζα... αλλιώς!

Τα βάζα… αλλιώς!

#4 Έθνικ κουτιά Τα μικρά κουτιά θα χαρίσουν στο περβάζι και το χώρο σας μια έθνικ νότα που οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα ζηλέψουν. Επίσης, θα λειτουργήσουν και ως μίνι αποθηκευτικοί χώροι.

thehomeissue_windowsill005

Δείτε πόσο όμορφο δείχνει αυτό το περβάζι με αυτό το έθνικ κουτί με γεωμετρικές λεπτομέρειες.

#5 Η μαγική ελιά Αν το σπίτι σας είναι ψηλοτάβανο, αυτή η ιδέα θα σας συναρπάσει. Για να αναδείξετε το ύψος του σπιτιού σας και να ανανεώσετε την όψη του παραθύρου σας, σας προτείνουμε να βάλετε σε αυτό μια μικρή ελιά. Και ναι, το σπίτι σας θα αποκτήσει αρχαιοελληνικό αέρα μέσα σε χρόνο-αστραπή. Δεν σας αρέσουν οι ελιές; Μπορείτε να βάλετε άλλα μικρά δέντρα… μεσογειακού χαρακτήρα.

Μια ελιά για το παράθυρό σας.

Μια ελιά για το παράθυρό σας.

#6 Καθίστε στα μαλακά Το περβάζι σας έχει αρκετό… χώρο; Αξιοποιήστε το στολίζοντάς το με όμορφα και άνετα μαξιλάρια. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η γωνιά θα μεταμορφωθεί στο προσωπικό σας μίνι-αναγνωστήριο.

Τώρα ξέρετε πού θα διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία!

Τώρα ξέρετε πού θα διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία!

#7 Επιστροφή στη φύση Ήρθε η ώρα να φέρετε την παραλία στο σπίτι σας και συγκεκριμένα στα παράθυρά σας! Πώς; Πολύ απλά, γεμίζοντας γυάλινα βάζα με βότσαλα, άμμο και κλαριά!

Καλοκαίρι και... στο περβάζι!

Καλοκαίρι και… στο περβάζι!