Υπέροχα beach waves με αυτό το σπιτικό σπρέι!

Το καλοκαίρι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις διακοπές, τις βουτιές στη θάλασσα, το μαύρισμα και τα βραδινά κοκτέιλ. Α και τα ανέμελα beach waves που δημιουργεί το θαλασσινό νερό στα μαλλιά μας. Αλήθεια λέμε, όσο κι αν έχουμε προσπαθήσει να τα πετύχουμε χρησιμοποιώντας το ειδικό σίδερο ή άλλα προϊόντα styling, το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ τόσο ατημέλητα σέξι όπως αυτές που δημιουργούν μερικές βουτιές.

Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά sea salt sprays, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα είναι ελαφρώς πιο στιλιζαρισμένο από αυτό που θα θέλαμε. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να έχουμε beach waves στα μαλλιά μας, ακόμα και τις μέρες που δεν πάμε στη θάλασσα;

Η παρακάτω «συνταγή» δίνει τη λύση! Το καλύτερο; Τα περισσότερα υλικά τα έχετε ήδη κατά πάσα πιθανότητα στην κουζίνα σας.

Θα χρειαστείτε:

1 μπουκάλι για spray

1 ποτήρι νερό

1 κ.σ. αλάτι

1 κ.σ. έλαιο καρύδας

1 κ.σ. gel αλόηςdiy sea salt spray

Ζεσταίνετε το νερό μέχρι να γίνει χλιαρό, το βάζετε στο μπουκάλι και προσθέτετε το αλάτι. Κουνάτε καλά μέχρι να διαλυθεί και έπειτα βάζετε στο μείγμα το gel και το λάδι. Ανακινείτε πολύ καλά και είναι έτοιμο.

Ιδανικά εφαρμόστε το σε αχτένιστα, λουσμένα μαλλιά που έχετε σκουπίσει πολύ καλά με την πετσέτα. Αν χρησιμοποιήσετε βούρτσα, το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο messy – σκεφτείτε άλλωστε πως μετά τις βουτιές στη θάλασσα, δεν κάνετε απολύτως τίποτα στα μαλλιά σας. Αυτό είναι το look που θέλετε να πετύχετε και στο σπίτι!

Καλή επιτυχία!