Το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ για καστανές

Η makeup artist Vasiliki Livadioti μοιράζεται προτάσεις για νυφικό μακιγιάζ για καστανές νύφες! Brides-to-be δεν πρέπει να το χάσετε!

νυφικο-μακιγιαζ-για-καστανες-νυφες

“Βασικό μυστικό για τα κορίτσια με καστανά μαλλιά και σταρένιο δέρμα είναι τα πυκνά φρύδια και το τονισμένο βλέμμα!”

μακιγιαζ-για-καστανα-ματια-και-καστανα-μαλλια

“Στα χείλη κινηθήκαμε σε ήπιους τόνους του ‘σάπιου μήλου’, κάνοντας το συνολικό αποτέλεσμα πιο φρέσκο και φωτεινό!”

μακιγιαζ-για-καστανα-ματια

“Για το νυφικό μακιγιάζ για καστανές νύφες προτιμήστε foundation σε κίτρινη απόχρωση και όχι σε ροζ και χρησιμοποιήστε τις θερμές αποχρώσεις του καφέ, του γκρι και του δαμασκινί τονίζοντας φυσικά ένα μόνο σημείο του προσώπου.”

μακιγιαζ-για-καστανες-με-καστανα-ματια
μακιγιαζ-για-καστανα-ματια-και-καστανα-μαλλια-2

“Η συγκεκριμένη νύφη έχει ένα γλυκό καστανό χρώμα μαλλιών που ‘κρύβουν’ φυσικές σαντρέ ανταύγειες. Το δέρμα της είναι σταρένιο χωρίς ανάγκες κάλυψης γι’ αυτό χρησιμοποίησα ένα υγρό make up κάνοντας το μίξη με μία bb cream μισό τόνο πιο σκούρο από την επιδερμίδα της. Για νυφικό μακιγιάζ για καστανές επιλέξαμε ρουζ σε μορφή mouse, δίνοντας έτσι ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο χρώμα του τριαντάφυλλου, καθώς ταιριάζει εξαιρετικά με το δαμασκηνί smokey που δουλέψαμε στα μάτια. Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις προβάλουν το πράσινο χρώμα των ματιών της νύφης και αντικαθιστούν επάξια το μαύρο μολύβι μιας και η εκδήλωση είναι καλοκαιρινή.”

νυφικο-μακιγιαζ-για-καστανες-νυφες-2

“Τέλος για ένα πολύ όμορφο μακιγιάζ για καστανές νύφες, προσθέσαμε λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά, στο μπούστο και την πλάτη που κάνει το δέρμα να δείχνει αψεγάδιαστο και πορσελάνινο.”

νυφικο-μακιγιαζ-για-καστανες