Τι επιτάσσει η μόδα στα νύχια για τη νέα σεζόν!

Οι διάσημοι οίκοι μόδας παρουσίασαν και φέτος τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017. Η βασική διαφορά με τα περσινά trends είναι το γεγονός πως οι σχεδιαστές εστίασαν στην δημιουργία μανικιούρ που είναι πολύ πιο εύκολα να φορεθούν.

Τα nude, τα εντελώς άβαφα, τα κοντά σε μήκος και τα μονόχρωμα νύχια ήταν μερικές από τις πιο αγαπημένες επιλογές για τις πασαρέλες τους. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρχαν και κάποιες extreme ιδέες για πιο ιδιαίτερα μανικιούρ. Υπήρχαν οίκοι που θέλησαν να δημιουργήσουν μανικιούρ με το logo της εταιρείας τους ή να στολίσουν τα νύχια με τρισδιάστατα κοσμήματα.

Πριν όμως προχωρήσετε στο να ανακαλύψετε τα nail trends για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017, καλό θα είναι να μάθετε ποιες είναι οι τάσεις στο μήκος και το σχήμα των νυχιών. Δείτε λοιπόν τι προτίμησαν οι διάσημοι οίκοι και πάρτε ιδέες για τα δικά σας υπέροχα και καλοσχηματισμένα νύχια.

Κοντά νύχια:

Τα κοντά τετράγωνα νύχια ήταν μια από τις κορυφαίες επιλογές. Παρά το μικρό μέγεθος της επιφάνειας του νυχιού, οι σχεδιαστές μπόρεσαν να σχεδιάσουν όλες τις υπέροχες προτάσεις τους για το φετινό μανικιούρ.

Τετραγωνισμένα οβάλ νύχια:

Πρόκειται για το κλασσικό οβάλ σχήμα με λίγο πιο γωνιώδη όψη. Ένα σχήμα νυχιών ιδανικό για τον εργασιακό σας χώρο, ακόμη κι αν είναι λίγο ασυνήθιστο. Οι γυναίκες που επιλέγουν αυτό το σχήμα αποπνέουν προσεκτική στοχαστικότητα και μια αναμφισβήτητη αίσθηση της μόδας.

Αμυγδαλωτά νύχια:

Ένα ακόμη κλασσικό και ασφαλές σχήμα νυχιών που έκανε αισθητή την παρουσία του στις πασαρέλες των διάσημων οίκων, το οποίο δεν πρόκειται να είναι ποτέ εκτός μόδας.

Stiletto Nails:

Τέλος το ιδιαίτερο και πολύ γωνιώδες σχήμα stiletto nails ήταν μια ακόμη από τις βασικές επιλογές των διάσημων σχεδιαστών.

Ας δούμε λοιπόν τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017:

1. Nude αποχρώσεις

Οι 14 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 (2)

Το nude μανικιούρ δεν πρόκειται να είναι ποτέ εκτός μόδας. Έτσι και φέτος θα αποτελέσει μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017. Επιλέξτε λοιπόν αποχρώσεις του μπεζ, του ροζ, του ροδακινί και του απαλού καφέ-μπεζ και δημιουργήστε υπέροχα nail art.

Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις είναι πολύ φυσικές και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση. Ακόμη και στις πιο επίσημες ή στα πιο αυστηρά περιβάλλοντα εργασίας.

2. Ο μινιμαλισμός στα νύχια σας – Bare Nails

Οι 14 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 (3)

Τις προηγούμενες σεζόν στην κορυφή των επιλογών ήταν τα Negative space nails, δηλαδή τα νύχια που είχαν κάποιο κομμάτι τους άβαφο – γυμνό. Φέτος όμως η τάση αυτή πάει λίγο παραπέρα και θέλει όλο το νύχι άβαφο.

Μπορείτε λοιπόν είτε να αφήσετε τα νύχια σας εντελώς άβαφα ή να βάψετε ένα ή δυο νύχια σε κάθε χέρι και να αφήσετε τα υπόλοιπα «γυμνά».

Αυτό είναι και μια από τις πιο μινιμαλιστικές κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017. Δοκιμάστε την!

3. Κόκκινα νύχια

Οι 14 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 (4)

Τα κόκκινα νύχια αποτελούν αγαπημένη επιλογή των γυναικών που λατρεύουν να βλέπουν και οι άνδρες. Θα ήταν λοιπόν μεγάλη απώλεια αν δεν ήταν και φέτος στην κορυφή των χρωμάτων για το φθινοπωρινό – χειμωνιάτικο μανικιούρ.

Βάψτε λοιπόν κόκκινα τα νύχια σας όποιο κι αν είναι το σχήμα ή το μήκος τους και δημιουργήστε εκπληκτικά σχέδια. Συνδυάστε τις κόκκινες αποχρώσεις με χρυσό, ασημί, μπλε ή οποίο άλλο χρώμα σας αρέσει και παίξτε με τις υφές.

4. Αποχρώσεις του γκρι και του γκρι-καφέ (taupe)

Οι 14 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 (5)

Οι αποχρώσεις του γκρι και του taupe θα αποτελέσουν μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017. Επιλέξτε λοιπόν αυτή που σας αρέσει και που κολακεύει την επιδερμίδα σας και δημιουργήστε εκπληκτικά μανικιούρ. Παίξτε με τα χρώματα ή συνδυάστε τις διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι μεταξύ τους και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Πρόκειται για ένα ψυχρό, αλλά αριστοκρατικό και σοβαρό χρώμα που κάθε άλλο παρά βαρετό είναι για τα νύχια.

5. Κλασσικό μαύρο χρώμα στα νύχια

Οι 14 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 (6)

Μιας κι ο καιρός ολοένα και ψυχραίνει τα χρώματα γίνονται πιο σκούρα κι έτσι το μαύρο παίρνει την θέση που του αξίζει. Πρόκειται για ένα χρώμα που έχει διχάσει τις απόψεις των γυναικών. Άλλες το θεωρούν εντυπωσιακό και άλλες το αποφεύγουν γιατί είναι υπερβολικά σκούρο.

Αν όμως το συνδυάσετε με άλλες αποχρώσεις μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια στα νύχια σας. Δοκιμάστε για παράδειγμα να κάνετε ένα ασπρόμαυρο μανικιούρ.

6. Color Blocked Nail Art

Οι 14 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 (7)

Μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 είναι και η Color Blocked Nail Art. Πρόκειται για μανικιούρ που συνδυάζουν πολλά χρώματα. Τα νύχια χωρίζονται σε μέρη και βάφονται με διαφορετικές αποχρώσεις ίδιου χρώματος ή και εντελώς αντίθετους χρωματισμούς. Ο διαχωρισμός των κομματιών γίνεται μέσω γραμμών και τα χρωματιστά σχήματα είναι γεωμετρικά.

7. Opaque (θολές) μεταλλικές αποχρώσεις

Οι 14 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 (8)

Οι opaque μεταλλικές αποχρώσεις θα φορεθούν πολύ φέτος στα νύχια. Είναι χρωματισμοί που εκπέμπουν αίγλη και θα χαρίσουν στα νύχια σας μια υπέροχη λάμψη.

Φορέστε τις μεταλλικές αποχρώσεις μόνες τους ή σε συνδυασμό με άλλα χρώματα και δημιουργήστε μανικιούρ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

8. Glitter και λάμψη στα νύχια

Οι 14 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 (9)

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος τα νύχια με glitter θα είναι στην κορυφή των επιλογών.

Επιλέξτε λοιπόν να βάψετε τα νύχια σας με βερνίκια που έχουν glitter όλων των αποχρώσεων και κάντε το μανικιούρ σας να λάμψει. Δεν είναι ανάγκη να βάψετε όλα τα νύχια αλλά ένα εξ αυτών ή μέρος ενός νυχιού. Οι επιλογές είναι πολλές και τα σχέδια με glitter στα νύχια είναι υπέροχα. Δοκιμάστε τα!

9. Χρυσές πινελιές

Οι 14 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 (10)

Τα νύχια με πινελιές χρυσού θα αποτελέσουν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017. Επιλέξτε λοιπόν όποιο χρώμα βάσης επιθυμείτε και ολοκληρώστε το μανικιούρ σας με μικρές ή και μεγάλες πινελιές χρυσού βερνικιού.

10. Half moon μανικιούρ – Ανάποδο γαλλικό

Οι 14 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 (11)

Τα nail art σχέδια του ανάποδου γαλλικού μανικιούρ, γνωστά και ως half moon θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και φέτος. Πρόκειται για ένα είδος μανικιούρ που είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση και μπορεί να δημιουργηθεί με οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε.

Συνδυάστε αν θέλετε τα half moon με κάποια από τις υπόλοιπες κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 και κάντε τα νύχια σας άκρως εντυπωσιακά.

11. Μανικιούρ με γραμμές

Οι 14 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 (12)

Τα μανικιούρ με γραμμές αποτελούν ένα σχέδιο που θα είναι φέτος πολύ στη μόδα. Η ευκολία της δημιουργίας του, το καθιστά ιδανικό ακόμα και για τις πιο αρχάριες στον τομέα του μανικιούρ.

Χρησιμοποιώντας απλά αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ ή σχεδιάζοντας λεπτές είτε χοντρές γραμμές με το πινελάκι του βερνικιού μπορείτε να υιοθετήσετε την συγκεκριμένη τάση πολύ εύκολα.

Παίξτε λοιπόν με τα χρώματα και δημιουργήστε μινιμαλιστικά, αλλά εντυπωσιακά μανικιούρ.

12. Polka Dots ή αλλιώς πουά μανικιούρ

Οι 14 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 (13)

Ένα ακόμη πάρα πολύ εύκολο σχέδιο που θα αποτελέσει μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 είναι τα polka dots, γνωστά και ως πουά μανικιούρ.

Για να τα φτιάξετε θα χρειαστείτε απλά ένα εργαλείο μανικιούρ για τελείες.

Αφού λοιπόν προμηθευτείτε ένα τέτοιο εργαλείο ή φτιάξετε το δικό σας αυτοσχέδιο με ένα τσιμπιδάκι μαλλιών, δημιουργήστε στο χρώμα βάσης που επιλέξατε μονόχρωμες ή πολύχρωμες βούλες.

13. Chunky Nail Polish

Οι 14 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 (14)

Τα chunky nail polish θα αποτελέσουν επίσης μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017. Πρόκειται για τα βερνίκια νυχιών που αποτελούνται από διάφανο μανό με πολύχρωμες νιφάδες glitter. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό. Επιλέξτε λοιπόν το χρώμα βάσης που επιθυμείτε και στολίστε το με ένα υπέροχο chunky nail polish.

14. Μανικιούρ με μικρά 3D κοσμήματα

Οι 14 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017 (15)

Αν σας αρέσουν τα πιο ιδιαίτερα σχέδια με μικροσκοπικά τρισδιάστατα κοσμήματα όπως πέρλες, στρας, swarovski…

Επιλέξτε λοιπόν το στοιχείο με το οποίο θέλετε να στολίσετε τα νύχια σας και δημιουργήστε με αυτό οποιοδήποτε σχέδιο θέλετε. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Το μόνο του μειονέκτημα είναι πως αν ξεκολλήσουν αυτά τα μικρά 3d κοσμήματα χαλάει ολόκληρο το μανικιούρ σας. Οπότε θέλει μεγάλη προσοχή για να τα διατηρήσετε άψογα και όμορφα για μέρες.