SOS! Τι να τσεκάρεις πριν του πεις “σ’ αγαπώ”

Είσαι σε μια σχέση και νιώθεις πως ήρθε η ώρα να πεις το Σ’αγαπώ; Μαζί σου! Αλλά πριν το κάνεις διάβασε τα παρακάτω 4 tips.  Θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν όντως πρέπει να πεις αυτές τις 2 λεξούλες ή όχι.

1. Τσέκαρε το κίνητρό σου: Τι είναι αυτό που σε οδήγησε να σκεφτείς να πεις αυτές τις λέξεις. Τις εννοείς; Ή μήπως πίσω από το «Σ’αγαπώ» κρύβεται το «Σε χρειάζομαι» ή το «Σε θέλω»;

2. Έχεις γνωρίσει τον πραγματικό του εαυτό; Κάθε άνθρωπος έχει καλά και κακά στοιχεία. Εσύ έχεις φτάσει στο σημείο της σχέσης ώστε να δεις τον γνήσιο εαυτό του συντρόφου σου; Αν ναι, τότε πες ελεύθερα τις δύο αυτές λεξούλες γιατί προφανώς τις εννοείς.

3. Έχετε περάσει δύσκολες καταστάσεις ως ζευγάρι; Είναι τόσο μα τόσο σημαντικό να τεστάρεται μια σχέση και να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο. Εσείς έχετε τεστάρει τη σχέση σας; Έχετε ζήσει δύσκολες καταστάσεις; Αν έχετε ξεπεράσει κάθε εμπόδιο χωρίς να πάψετε να νιώθετε αγάπη ο ένας για τον άλλον τότε το «Σ’αγαπώ» πρέπει να σας βγει αβίαστα.

4. Δεν σας αρέσει να κρίνετε: Ότι κι αν έχει κάνει ο σύντροφός σας, ό,τι μυστικά κι αν είχε, εσείς δεν θα πρέπει να κρίνετε. Μόνο έτσι λειτουργούν οι υγιείς σχέσεις. Αν λοιπόν, δεν σας αρέσει να κρίνετε, αν αποδέχεστε 100% τον σύντροφό σας, τότε μπορείτε να πείτε το «Σε αγαπώ» χωρίς φόβος και πάθος.