Νυφικό Μακιγιάζ: Βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Κάθε νύφη θέλει να είναι λαμπερή και σίγουρα πανέμορφη την ημέρα του γάμου. Σήμερα θα δούμε ορισμένες συμβουλές για το πως να αποφύγετε τα πιο συχνά λάθη στο νυφικό μακιγιάζ και η εμφάνισή σας να είναι… αψεγάδιαστη!

Το νυφικό μακιγιάζ βρίσκεται ανάμεσα στις τελευταίες πινελιές της προετοιμασίας σας για μία λαμπερή εμφάνιση. Ακόμη και αν γνωρίζετε πολλά από τα μυστικά του make-up, είναι πολύ πιο ασφαλές να αφεθείτε στα χέρια ενός ειδικού προκειμένου να αποφύγετε δυσάρεστα λάθη της τελευταίας στιγμή…

Σωστός προγραμματισμός για το νυφικό μακιγιάζ

Η προετοιμασία του γάμου έχει τη δική της γοητεία οπότε απαιτεί χαλαρή διάθεση και συνέπεια ώστε να τη χαρείτε ως το τέλος. Ο χρόνος που έχετε συμφωνήσει με το/τη make-up artist είναι πολύτιμος και για τους δυο σας! Δίνει το περιθώριο στον/στην επαγγελματία να αφοσιωθεί στη δουλεία του/της ενώ εσείς μπορείτε να απολαύσετε την περιποίηση χωρίς βιασύνη και άγχος. Ο κακός προγραμματισμός και οι συνεχείς διακοπές από επισκέπτες μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να μην αποδοθεί τέλεια το μακιγιάζ μας!

Μόδα
Οι τάσεις της μόδας μας δίνουν ιδέες και μας εμπνέουν. Κάθε γυναίκα όμως έχει τη δική της προσωπικότητα την οποία καλείται να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Είναι σημαντικό να μπορούμε να υποστηρίξουμε την τάση που θέλουμε να ακολουθήσουμε στο νυφικό μακιγιάζ ώστε όσα χρόνια κι αν περάσουν, όταν «χαζεύουμε» τις φωτογραφίες του γάμου μας, να εξακολουθεί να η εμφάνισή μας να είναι εντυπωσιακή και διαχρονική… και όχι γραφική.

Λάθος βάση για μακιγιάζ
Η βάση μακιγιάζ είναι απαραίτητη, πόσο μάλλον την ημέρα που επιβάλλεται να ακτινοβολείτε. Πολλές φορές χρησιμοποιούνται προϊόντα πολύ καλυπτικά με στόχο τις αψεγάδιαστες γαμήλιες φωτογραφίες αλλά το τίμημα είναι ένα «βαρύ» πέπλο στην επιδερμίδα σας. Φυσικά δε θα θέλατε ο γαμπρός και οι καλεσμένοι να δουν μια «μάσκα» στο πρόσωπό σας. Το φυσικό αποτέλεσμα είναι αυτό που θα κολακέψει την εμφάνισή σας με μία βάση που θα καλύπτει αλλά ταυτόχρονα θα ταιριάζει αποκλειστικά σε σας.

Νυφικό μακιγιάζ για μία «άλλη»
Το μακιγιάζ που είδατε σε μια φωτογραφία ή που είχε κάνει μια φίλη μπορεί σας έχει εντυπωσιάσει και ίσως αποτελεί κάποιου είδους βοήθεια για τον/την make-up artist που θα σας αναλάβει, παρόλα αυτά όμως μπορεί να μη σας ταιριάζει! Πώς θα σας φαινόταν αν μια φίλη σας, που κάνει πολύ ελαφρύ ή καθόλου μακιγιάζ, εμφανιζόταν μεταμορφωμένη σε μια «άλλη» την ημέρα του γάμου της με ένα πολύ έντονο smoky μακιγιάζ;

Μην παραλείπετε το δοκιμαστικό για νυφικό μακιγιαζ
Στο δοκιμαστικό για νυφικό μακιγιαζ θα έχετε την ευκαιρία να συμβουλευτείτε τον/την επαγγελματία make-up artist που έχετε επιλέξει και να εκφράσετε τις σκέψεις σας για το μακιγιάζ που επιθυμείτε. Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε διαφορετικά look ώστε να καταλήξετε σε αυτό που σας ταιριάζει και θα σας κάνει να δείχνετε φρέσκια και λαμπερή ενώ θα αναδεικνύει τον πιο όμορφο εαυτό σας.

Αποφεύγοντας αυτά τα βασικά λάθη στο νυφικό μακιγιάζ, θα καταφέρετε να απολαύσετε όλη τη διαδικασία: από την επιλογή του νυφικού μακιγιάζ μέχρι τις γαμήλιες φωτογραφίες!