Νύφη: Χτένισε τα μαλλιά σου ανάλογα με το χρώμα τους!

Ετοιμάζεσαι να παντρευτείς; Να πώς πρέπει να βάψεις τα μαλλιά σου για την ημέρα του γάμου σου!

Νομίζεις ότι αν φτιάξεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα θα έχεις πετύχεις το ιδανικό hair look; Ο καταξιωμένος hair stylist και official colorist της Garnier, Νικόλας Βιλλιώτης, όμως, προσθέτει ότι εξίσου σημαντικό ρόλο για την εμφάνιση μιας γυναίκας διαδραματίζει η σωστή απόχρωση των μαλλιών της, πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της. Ποιο χρώμα, λοιπόν, πρέπει να επιλέξεις για την ημέρα του γάμου σου και ποια είναι τα tips που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις κατά νου;


Ο Νικόλας Βιλλιώτης
Νύφη με κυματιστά και ανέμελα μαλλιά

1. Καστανό χρώμα 
«Για να φωτίσει το καστανό χρώμα προκειμένου να μην δείχνει μουντό και ανιαρό χρειάζεται μερικά ξανοίγματα σε μελί αποχρώσεις» αναλύει ο Νικόλας Βιλλιώτης συνεχίζοντας σχετικά με το πώς μπορείς να δώσεις φως στο καστανό χρώμα των μαλλιών σου, με σκοπό αυτό να δείχνει ιδανικό την ημέρα του γάμου σου: «Καλό θα ήταν, παράλληλα, να γίνουν κάποια baby lights που θα αγκαλιάζουν το πρόσωπο καθώς και ελεγχόμενα ξανοίγματα στις ουρές, που θα δώσουν έξτρα λάμψη στο πρόσωπο και τον λαιμό».

2. Ξανθό χρώμα

«Το medium ξανθό χρώμα θεωρείται λίγο πιο εύκολο σε αυτές τις περιπτώσεις, καθώς είναι ήδη αρκετά φωτεινό. Αυτό που απαιτεί μόνο είναι κάποια ξανοίγματα, τα οποία έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν πιο υγιή, ζωντανά και με κίνηση» συμβουλεύει ο Νικόλας Βιλλιώτης.

3. Χάλκινο χρώμα
Όσον αφορά σε αυτή την απόχρωση ο καταξιώμενος hair expert τονίζει: «Καλό θα ήταν, το χάλκινο χρώμα να συνοδεύεται από πιο σκούρα ρίζα, τουλάχιστον ένα τόνο, το οποίο θα έχει επιτευχθεί με την τεχνική του μπαλαγιάζ. Με αυτό τον τρόπο υπάρχει διαφορετική τονικότητα με στόχο την ανάδειξη των κυματισμών των μαλλιών».

Νύφη με πιασμένα μαλλιά

Είτε επιλέξεις ένα επιβλητικό updo, είτε μια αριστοκρατική αλογοουρά είτε ένα κομψό κότσο, αυτό που πρέπει να κάνεις, δεν διαχωρίζεται ανάλογα με τις αποχρώσεις των μαλλιών. Τι πρέπει να προσέξεις, σύμφωνα με τον Νικόλα Βιλλιώτη;
– Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα highlights και τα ξανοίγματα, τα οποία πρέπει να τοποθετούνται περιμετρικά της τριχοφυΐας.
– Επίσης, τα highlights πρέπει να είναι πάντα 1 με 2 εκατοστά μακριά από τη ρίζα με σκοπό να υπάρχει βάθος στο χρώμα, ειδικά αν τα χτενίσματα είναι επιμελώς ατημέλητα.