Να γιατί δεν πρέπει να χάνεις το χαμόγελό σου

Το καλοκαιράκι είναι εδώ και εσύ είσαι κλεισμένη στο γραφείο. Μετράς αντίστροφα για τις διακοπές και ζεσταίνεσαι. Χαζεύεις στο Instagram και αναρωτιέσαι πως γίνεται οι άλλοι να είναι ήδη διακοπές! Ναι, το καλοκαίρι είναι φτιαγμένο για χαμόγελα αλλά μέχρι να έρθει η άδειά σου δεν χαμογελάς και πολύ… ΛΑΘΟΣ! Και επειδή είναι πολύ λάθος είμαστε εδώ για να σου θυμίσουμε γιατί πρέπει να αρχίσεις να χαμογελάς…

ammos xamogelo

#1 Όλα είναι πιο όμορφα
Το καλοκαίρι ομορφαίνει ο καιρός, τα τοπία και εσύ η ίδια. Μαυρίζεις ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο και ο ήλιος σε λούζει με τις ακτίνες του αλλά και θετική ενέργεια! Χαμογέλα λοιπόν!

summer love

#2 Είναι η πιο ερωτική εποχή
Οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι αυτοί που θυμάσαι περισσότερο, σωστά; Εννοείται! Το ήξερες λοιπόν πως υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να σε ερωτευτούν αν χαμογελάς; Δεν το λέμε εμείς αλλά η επιστήμη! Χαμογέλα, ο έρωτας του καλοκαιριού μπορεί να κρύβεται στην επόμενη γωνία.

xamogelasti kalokairi

#3 Η άδειά σου θα έρθει
…και ακόμα και αν δεν πας πουθενά, θα κάνεις μερικές βουτιές και θα έχεις την λίγη ανεμελιά που λαχταράς. Το θέμα είναι να εκμεταλλεύεσαι τις στιγμές και τις ευκαιρίες και με ένα χαμόγελο και θετική ενέργεια. Χαμογέλα, όλα θα πάνε καλά!

Portrait of happy young woman in swimsuit and beach hat

#4 Το ένα χαμόγελο φέρνει το άλλο
Τα χαμόγελα είναι μεταδοτικά τόσο για τους άλλους όσο και για τον εαυτό σου. Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις την ημέρα με χαμόγελο τότε θα χαμογελούν όλοι γύρω σου και εσύ ακόμα περισσότερο… ένα, σκάσε ένα χαμόγελο!

χαμογελο πισινα καλοκαιρι