Μυστικά για λαμπερό μακιγιάζ σε κάθε ηλικία

Η προσπάθεια να σταματήσετε το χρόνο δε χρειάζεται να σας γίνει εμμονή. Οι παρακάτω συμβουλές για ώριμες επιδερμίδες, θα κάνουν όλη τη διαφορά για τo μακιγιάζ και την εμφάνιση σας όποια δεκαετία και αν διανύετε.

Μπορεί να έχετε να κρύψετε περισσότερα αν είστε πιο ώριμη όμως βάζοντας πιο πολύ κονσίλερ κάνετε τις ατέλειες να φαίνονται και περισσότερο. Το δέρμα κάτω από τα μάτια χαλαρώνει και αποκτά σακούλες και το κονσίλερ, αν και θα κάνει το χρώμα ομοιόμορφο, θα εντείνει αυτά τα προβλήματα. Η λύση; Βάλτε λιγότερη ποσότητα απο ότι κανονικά και αναμείξτε αποχρώσεις για να βρείτε το τέλειο χρώμα για εσάς.

Οι μεγαλύτερες γυναίκες δείχνουν σαφώς ομορφότερες με πιο απαλές υφές και χρώματα στα χείλη αφού τα σκούρα, opaque κραγιόν σπάνε και δείχνουν άσχημα. Διαλέξτε ένα κραγιόν με ημιδιάφανο χρώμα και απαλή υφή και «κλειδώστε το» στη θέση του με λίγο μολύβι χειλιών.

Υπάρχει ένα καλό που έρχεται μαζί με την απώλεια όγκου στο δέρμα καθώς μεγαλώνουμε: τα ζυγωματικάμας φαίνονται περισσότερο. Για να τα τονίσετε διακριτικά περάστε το ρουζ ξεκινώντας από τα μήλα φτάνοντας μέχρι και τη γωνία του ματιού σας. Αν θέλετε περισσότερη ένταση βάλτε λίγο μπρόνζερ ακριβώς κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών σας.