Καλοκαιρινά σαλόνια που σίγουρα θα ζηλέψεις!

Για να δείξει ένα σαλόνι καλοκαιρινό δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Τα σαλόνια που ακολουθούν αποδεικνύουν αυτό ακριβώς και σας δίνουν υπέροχες και απλές ιδέες για να κάνετε και εσείς την απόλυτη καλοκαιρινή μεταμόρφωση. 

Χρωματικό ταίριασμα Δεν νοείται καλοκαιρινό σαλόνι χωρίς χρώμα και ο πιο εύκολος τρόπος για να το μετατρέψετε από μουντό και βαρετό σε σούπερ φωτεινό και καλοκαιρινό είναι να το γεμίσετε με λουλούδια. Διαλέξτε ένα λουλούδι σε μια απόχρωση που να ταιριάζει με τα καλοκαιρινά σας διακοσμητικά μαξιλάρια και το αποτέλεσμα θα δείχνει πολύ όμορφο. Δείτε εδώ πώς θα διατηρείτε τα λουλούδια σας φρέσκα για πολύ περισσότερο.
σαλόνια

Γεμίστε το σαλόνι σας με λουλούδια.

Το μπλε της Ελλάδας Είναι το πιο χαρακτηριστικό χρώμα της χώρας μας και είναι πολλοί εκείνοι σε όλο τον κόσμο που το προτιμούν για το σπίτι τους τους καλοκαιρινούς μήνες. Βάλτε το μπλε της Ελλάδας στα διακοσμητικά σας μαξιλάρια ή φτιάξτε και καλύμματα για τους καναπέδες σε αυτό το χρώμα. Θα νιώσετε αμέσως σαν να βρίσκεστε σε κάποιο όμορφο ελληνικό νησί. 

σαλόνια

Βάλτε το μπλε της Ελλάδας στο σπίτι σας.

Φυτά, φρούτα και γήινες αποχρώσεις Σε αυτό το σαλόνι τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μπεζ, το πορτοκαλί και το πράσινο. Γεμίστε το σαλόνι σας τώρα που είναι καλοκαίρι με φυτά εσωτερικού χώρου για να νιώσετε πως βρίσκεστε πιο κοντά στη φύση. Μια επίσης πολύ ωραία ιδέα είναι να διακοσμήσετε το σαλόνι σας με κάποιο φρούτο. Στο συγκεκριμένο σαλόνι, αν το παρατηρήσετε, υπάρχουν παντού μανταρίνια. 

σαλόνια

Βάλτε φρέσκα φρούτα σε διάφορα σημεία του σαλονιού σας.

σαλόνια

Το πράσινο θα είναι πάντα της μόδας.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά Δεν έχετε μπλε καναπέ; Βάλτε στον καναπέ που ήδη έχετε ένα μπλε κάλυμμα το οποίο θα χρησιμοποιείτε μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Γεμίστε τον χώρο σας με μικρά γλαστράκια και αγοράστε και μερικά πολύχρωμα μαξιλαράκια. Το αποτέλεσμα θα δείξει άκρως καλοκαιρινό χωρίς  να έχετε κάνει εσείς από τη μεριά σας ιδιαίτερες σπατάλες. 

σαλόνια

Οι μικρές καλοκαιρινές πινελιές θα ανανεώσουν τον χώρο σας.

Έργα τέχνης Αν μπορείτε να κάνετε μόνο ένα πράγμα αυτό το καλοκαίρι για να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας τότε αυτό μπορεί να είναι η αλλαγή των έργων τέχνης  που έχετε στον τοίχο σας. Κρεμάστε κάτι χαρούμενο, καλοκαιρινό στον τοίχο σας και θα δείτε πόσο πολύ θα αλλάξει ο χώρος σας. 

σαλόνια

Κρεμάστε κάτι χαρούμενο και καλοκαιρινό στον τοίχο σας.

Πολύ χρώμα με έναν πίνανα Μια πολύ ωραία ιδέα για να μεταμορφώσετε έναν ολόκληρο τοίχο είναι να κρεμάσετε σε αυτόν έναν πολύ μεγάλο πίνακα. Για να σας έρθει πολύ οικονομικά όλο αυτό μπορείτε απλά να πάτε σε ένα κατάστημα που πουλάει ταπετσαρίες, να διαλέξτε μια που σας αρέσει πολύ, να ζητήσετε να σας κόψουν μόνο ένα κομμάτι -ανάλογα με το πόσο μεγάλο μέρος του τοίχου θέλετε να καλύψετε- και έπειτα να βάλετε σε αυτό το κομμάτι κάδρο. Ακουμπήστε το στο πάτωμα πίσω από τον καναπέ του σαλονιού σας ή κρεμάστε το. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. 

σαλόνια

Ένα μεγάλο κάδρο θα αλλάξει το τοπίο.

σαλόνι

Βάλτε χρώμα στο σαλόνι σας με ένα χρωματιστό κάδρο.

Συνυδασμός χρωμάτων Διαλέξτε δύο έντονα χρώματα που σας αρέσουν πολύ και συνδυάστε τα στο σαλόνι σας. Στο συγκεκριμένο σαλόνι έχουν επιλεγεί το μπλε και το κίτρινο και έχουν χρησιμοποιηθεί παντού στον χώρο. Το αποτέλεσμα… άκρως καλοκαιρινό. 

σαλόνια

Συνδυάστε δύο έντονα χρώματα.

Βάλτε το πράσινο στα μαξιλάρια σας Αν δεν θέλετε να βάλετε φυτά μέσα στο σπίτι σας γιατί ξέρετε ότι δεν θα είστε πολύ τυπικοί με την φροντίδα τους τότε μπορείτε να τα βάλετε στα διακοσμητικά σας μαξιλάρια. Προσθέστε και ένα σκαμπό σε μια έντονη απόχρωση (σαν το φούξια της φωτογραφίας) και έχετε φτιάξει ένα σούπερ καλοκαιρινό σαλόνι.

σαλόνια

Βάλτε τους φοίνικες στα μαξιλάρια σας.