Και κομψή και σέξι; Δες πώς γίνεται

Ποια γυναίκα δε θέλει να είναι σέξι; Ιδιαίτερα όταν βγαίνετε ραντεβού, ή όταν θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιον, το sex appeal είναι κάτι που σας βοηθάει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση. Φυσικά δεν είναι πάντα εύκολο να είστε σέξι με classy τρόπο, μιας και πολλές φορές μπορεί να ξεφύγετε και να αποκαλύψετε περισσότερα από όσα πρέπει με αποτέλεσμα η εμφάνισή σας τελικά να μην είναι τόσο κολακευτική. Εμείς έχουμε μερικούς απλούς τρόπους για να είστε σέξι χωρίς όμως να χάσετε καθόλου σε κομψότητα.

jennifer lopez birthday outfit

Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε όλα αυτά τα απόλυτα see through κομμάτια που δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία, τα οποία έχουν μάλιστα γίνει τάση τον τελευταίο καιρό. Η δαντέλα είναι ένα φίνο και ταυτόχρονα αισθησιακό υλικό που θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Margot_Robbie kare

Αντί να επιλέξετε ένα πολύ βαθύ ντεκολτέ, μπορείτε να φορέσετε ένα λιγότερο αποκαλυπτικό και να τραβήξετε τα βλέμματα σ’ αυτό το σημείο του σώματός σας με ένα κόσμημα.

olivia palermo, off the shoulder top

Οι ώμοι είναι πολύ ωραίο να φαίνονται, και τα κομμάτια που τους αποκαλύπτουν είναι θηλυκά και ταυτόχρονα σέξι με πολύ κομψό τρόπο.

Bella Hadid attends the premiere of La Fille Inconnue, Cannes, France. Pictured: Bella Hadid Ref: SPL1285541 180516 Picture by: Headlinephoto / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Είναι δυναμικό, θηλυκό και ταυτόχρονα κλασικό και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Αντί να φορέσετε μαύρο λοιπόν, τολμήστε το κόκκινο και τις αποχρώσεις του και πιστέψτε μας, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλετε.

doukissa nomikou, red lips, homepage image, kokkino kragion

Τα χείλη είναι επίσης ένα σημείο που δεν περνάει απαρατήρητο και που σίγουρα βοηθάει στο να κάνετε την παρουσία σας πιο σέξι. Βρείτε λοιπόν το κραγιόν που σας ταιριάζει και μην το αποχωρίζεστε ποτέ.

emma stone eksoplato forema oscars 2015 prasino pagietes plati

Ανάλογα με την ώρα και το μέρος που θέλετε να κάνετε εντύπωση, επιλέξτε το αντίστοιχο σύνολο που θα αφήνει ακάλυπτη την πλάτη σας. Φροντίστε βέβαια το υπόλοιπο look να είναι τελείως «ντυμένο» για να παραμείνετε κομψή. Φυσικά τα μαλλιά σας είναι καλύτερα να είναι μαζεμένα σε ένα απλό και chic updo.