Αλλάξτε το σαλόνι σας εύκολα & οικονομικά!

Μπορείτε να κάνετε πολλές βελτιώσεις στο σαλόνι σας ανάλογα με το μέγεθός του και τα οικονομικά σας. Όταν, λοιπόν, αυτά δεν είναι πολύ καλά αλλά παρόλα αυτά θέλετε να κάνετε μερικές αλλαγές για να ανανεωθείτε και εσείς και ο χώρος σας, ερχόμαστε εμείς και σας δίνουμε λύσεις. 

Δείτε, επομένως, τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε το σαλόνι σας με τους πιο οικονομικούς τρόπους. 

Κάντε το σαλόνι σας έναν πιο προσωπικό χώρο Ψάξτε και βρείτε τις αγαπημένες σας προσωπικές, οικογενειακές φωτογραφίες. Βάλτε τις σε όμορφα κάδρα και κρεμάστε τις σε έναν από τους τοίχους του σαλονιού. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να τις κάνετε όλες ασπρόμαυρες ιδίως αν θέλετε να δημιουργήστε μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο. 

σαλόνι

Βάλτε προσωπικές φωτογραφίες στους τοίχους σας.

Μελετήστε την διάταξη που έχουν τα έπιπλά σας Κοιτάξτε καλά τον χώρο σας και βρείτε ποια έπιπλα δεν είναι σωστά τοποθετημένα με αποτέλεσμα να πιάνουν πολύ χώρο χωρίς λόγο. Δοκιμάστε να τα διατάξετε διαφορετικά στον χώρο και  πού ξέρετε… μπορεί να ανακαλύψετε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο. Μπορεί να δείτε το σαλόνι σας να μεταμορφώνεται στην κυριολεξία. 

σαλόνι

Δοκιμάστε να αλλάξετε τη διάταξη των επίπλων σας για να ανανεώσετε τον χώρο σας.

Αλλάξτε τον φωτισμό Ο φωτισμός παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο πώς δείχνει ένας χώρος. Μια πολύ ωραία ιδέα αν δεν θέλετε να αλλάξετε τα έπιπλά σας ή να ξοδευτείτε υπερβολικά είναι να αλλάξετε απλά τον φωτισμό στο σαλόνι σας. Επιλέξτε ένα μοντέρνο και στιλάτο φωτιστικό για να κρεμάσετε από το ταβάνι και προσθέστε και μερικές ακόμα πηγές φωτός στον χώρο. Ένα επιδαπέδιο φωτιστικό σε μια γωνιά του σαλονιού και μερικά στιλάτα επιτραπέζια φωτιστικά θα ενισχύσουν διακοσμητικά το σαλόνι σας. 

σαλόνι

Προσθέστε κι άλλες πηγές φωτός.

Βάψτε το Ο πιο απλός τρόπος για να ανανεώσετε το σαλόνι σας είναι να το βάψετε. Μην φοβηθείτε να γίνετε τολμηροί. Επιλέξτε έντονα χρώματα τα οποία φυσικά και μπορείτε να αλλάξετε μόλις τα βαρεθείτε. Μια πιο οικονομική λύση είναι να βάλετε απλά σε έναν από τους τοίχους του σαλονιού σας ταπετσαρία. 

σαλόνι

Τολμήστε και βάψτε κάποιον τοίχο σας σε έντονη απόχρωση.

Αλλάξτε τις κουρτίνες σας Δώστε χαρακτήρα και ένταση στο κατά τα άλλα μουντό σαλόνι σας αλλάζοντας απλά τις κουρτίνες σας. Αν θέλετε να φρεσκάρετε το σαλόνι σας μπορείτε απλά να το κάνετε επιλέγοντας στιλάτες, χρωματιστές κουρτίνες για αυτό. 

σαλόνι

Αλλάξτε τις κουρτίνες σας για να ανανεώσετε τον χώρο σας.

Προσθέστε ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης Δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε για να κάνετε αυτήν την προσθήκη. Απλά επιλέξτε online κάποια εικόνα που σας αρέσει πολύ, εκτυπώστε την στο μέγεθος που επιθυμείτε και βάλτε τις κορνίζα. Στην ουσία αυτό θα είναι και το μόνο σας κόστος. Έπειτα γεμίστε με αυτήν έναν από τους τοίχους του σαλονιού σας. Φυσικά πολύ όμορφο αποτέλεσμα θα έχετε αν κρεμάσετε ή ακουμπήσετε σε κάποιον από τους τοίχους του σαλονιού σας έναν καθρέφτη. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε και τον χώρο σας να δείχνει πολύ μεγαλύτερος. 

σαλόνι

Διαλέξτε κάποιο έργο τέχνης που σας αρέσει πολύ και βάλτε το σε έναν από τους τοίχους του σαλονιού σας. Μπορείτε, φυσικά, να βάλετε και σε περισσότερους τοίχους μικρότερα έργα τέχνης.

Ανανεώστε τους καναπέδες σας Πάρτε ένα όμορφο ριχτάρι με έντονα χρώματα και βάλτε το πάνω στους καναπέδες σας. Θα τους μεταμορφώσετε πλήρως και θα νιώσετε και εσείς πολύ ανανεωμένοι. 

σαλόνι

Αλλάξτε την εικόνα του καναπέ σας με ένα ριχτάρι.

Βάλτε φυτά Ένας πολύ οικονομικός και ταυτόχρονα στιλάτος τρόπος για να αλλάξετε το σαλόνι σας είναι να του βάλετε διάφορα γλαστράκια με φυτά. Κρεμάστε τα από το ταβάνι σε μια γωνιά, βάλτε μερικά σε διάφορες γωνιές του σαλονιού και διακοσμήστε το τζάκι -αν έχετε- ή και το coffee table.

σαλόνι

Το λέμε και θα το ξαναπούμε! Βάλτε φυτά στο σπίτι σας.