Υπέροχη συλλογή από νυφικά παπούτσια!

Πρόκειται για μία καταπληκτική συλλογή από νυφικα παπουτσια σε χρωματα και σχέδια που δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουν την καρδιά σας να χτυπάει λίγο πιο γρήγορα…

Σίγουρα το να επιλέξετε νυφικα παπουτσια δεν είναι και ότι πιο εύκολο, αλλά όταν καταφέρετε και ανακαλύψετε εκείνο το ζευγάρι που θα ταιριάζει με το νυφικό και το γενικότερο στυλ του γάμου σας…ή εκείνες τις πολυπόθητες γόβες που θα σας κόψουν την ανάσα… ή ακόμη και εκείνα τα παπουτσια γαμου που νιώθετε ότι τα έχετε ερωτευτεί με την πρώτη ματιά… θα είναι σαν έχετε βρει έναν θησαυρό!

νυφικα-παπουτσια-γαμου-christian-louboutin

Christian Louboutin: τα γνωστά υπερκομψα και στυλατα παπουτσια με την κοκκινη σολα μπορούν σίγουρα να φορεθούν την ημέρα του γάμου σας και όχι μόνο! Τολμήστε να συνδυάσετε το νυφικό σας με παπουτσια γαμου που έχουν χρώμα. Είναι μια από τις ανερχόμενες τάσεις και όλο και περισσότερες νύφες εγκαταλείπουν την ιδέα του παραδοσιακού λευκού παπουτσιού και τολμούν φορέσουν νυφικα παπουτσια με χρώμα.

παπουτσια-γαμου-christian-louboutin
papoutsia-gamou-christian-louboutin
nyfika-papoutsia-christian-louboutin
nyfika-papoutsia
νυφικα-παπουτσια-louboutin
nyfika-papoutsia-louboutin
παπουτσια-νυφικα
nufika-papoutsia

Για τη ρομαντική νύφη που θέλει να ξεχωρίσει την ημέρα του γάμου της: ροζ νυφικα πεδιλα… με την κοκκινη σολα φυσικά!

νυφικα-πεδιλα-ροζ
νυφικα-πεδιλα
νυφικο-παπουτσι
παπουτσια-για-γαμο
παπουτσια-νυφικα-ροζ

Χειροποιητα νυφικα παπουτσια της γνωστής ελληνικής εταιρείας Thomas Shoes για τις νύφες που επιθυμούν να «δημιουργήσουν» τα παπουτσια γαμου τους προσθέτοντας τη δική τους πινελιά. Εμείς πάντως έχουμε ερωτευτεί αυτά τα νυφικαπα πουτσια peep toe με τον σοφιστικέ φιογκο στο πλάι. Εσείς;

νυφικα-παπουτσια-thomas-shoes
nyfika-papoutsia-thomas-shoes
thomas-shoes-nyfika-papoutsia
nufika-papoutsia-thomas-shoes

Fun & flirty παπουτσια γαμου: κιτρινα πεδιλα από δέρμα λουστρινι, του Yves Saint Laurent. Τέλεια επιλογή ειδικά για έναν καλοκαιρινό γάμο.Ποιος είπε ότι η νύφη πρέπει να φοράει μόνο λευκά παπούτσια; Not me!

παπουτσια-γαμου-κιτρινα
πεδιλα-γαμου
νυφικα-παπουτσια-Yves-Saint-Laurent

Gianvito Rossi νυφικα παπουτσια… κομψές και μοντέρνες δερμάτινες γόβες που καλύπτουν τον αστράγαλο και δένουν με λουράκι. Παπουτσια γαμου για τη fashionista νύφη από τον γνωστό Ιταλό σχεδιαστή που συνηθίζει ο ίδιος να χαρακτηρίζει το brand του με τρεις λέξεις: θηλυκότητα, μοντερνισμός και κομψότητα.

νυφικα-παπουτσια-gianvito-rossi
νυφικα-παπουτσια-3
νυφικα-παπουτσια-2