Υπέροχα & στυλάτα ολόσωμα μαγιό

Τα ολόσωμα μαγιό κάνουν δυναμικό come back και φέτος με διάφορα σχέδια που θα σας κάνουν να κλέψετε τις εντυπώσεις στην παραλία.

 Πολλές διάσημες του Hollywood και όχι μόνο έχουν επιλέξει να φορέσουν ολόσωμα μαγιό για το 2017. Δείτε για παράδειγμα φωτογραφίες των Kendall Jenner, Kylie Jenner, Emily Ratajkowski και Gigi Hadid στο Instagram που παρουσιάζουν τα υπέροχα ολόσωμα μαγιό τους.

Συγκεκριμένα η Gigi Hadid έχει επιλέξει ένα ολόσωμο μαγιό στο χρώμα του δέρματος, μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι 2017.

Δείτε λοιπόν τη λίστα με τα 7 κορυφαία σχέδια σε ολόσωμα μαγιό για το 2017:

1. Ολόσωμα μαγιό με κοψίματα

Τα 7 κορυφαία σχέδια σε ολόσωμα μαγιό για το 2017 (4)

Τα μαγιό αυτού του είδους έχουν αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ όμορφα και ιδιαίτερα σχεδιασμένα. Έχουν κοψίματα σε σημεία στρατηγικής σημασίας για να αναδεικνύουν με σαγηνευτικό τρόπο το κορμί παραλίας σας. Μπορεί να έχουν ένα ή περισσότερα κοψίματα, τόσο στην μέση, όσο και σε άλλα σημεία. Βέβαια το ιδιόμορφο σχέδιο τους, δεν ενδείκνυται για μαύρισμα, αφού το σημάδι που θα αφήσουν στο κορμί σας θα είναι λίγο περίεργο.

2. Ολόσωμα μαγιό με άνοιγμα ψηλά στο πόδι

Τα 7 κορυφαία σχέδια σε ολόσωμα μαγιό για το 2017 (2)

Είναι τα ολόσωμα μαγιό που θυμίζουν Baywatch. Το άνοιγμα τους στο πόδι φτάνει ψηλά, κάνοντας το να δείχνει μακρύτερο και πιο αδύνατο, ενώ παράλληλα τονίζει τα οπίσθια σας. Το συγκεκριμένο σχέδιο ολόσωμου μαγιό κολακεύει κάθε σωματότυπο.

3. Ολόσωμα μαγιό με έναν ώμο

Τα 7 κορυφαία σχέδια σε ολόσωμα μαγιό για το 2017 (6)

Τα ασύμμετρα κοψίματα έκαναν τελευταία αισθητή την παρουσία τους στις πασαρέλες και το ίδιο συνέβη και στον τομέα των μαγιό. Τα μαγιό με έναν ώμο αποτελούν μια από τις επιλογές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στην παραλία και να δεχθείτε πολύ ωραία κοπλιμέντα!

4. Ολόσωμα μαγιό με βαθύ V ντεκολτέ

Τα 7 κορυφαία σχέδια σε ολόσωμα μαγιό για το 2017 (7)

Ανεπιφύλακτα ένα από τα πιο σέξι ολόσωμα μαγιό για το 2017 είναι αυτό που θέλει βαθύ V ντεκολτέ. Ένα μαγιό τέτοιου τύπου μπορεί να φορεθεί τόσο στην θάλασσα ή την πισίνα, όσο και στην βραδινή σας βόλτα ως κορμάκι. Συνδυάστε το με μια υπέροχη καλοκαιρινή παντελόνα ή μια φούστα και δημιουργήστε το απόλυτο καλοκαιρινό outfit. Η βαθιά του λαιμόκοψη μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε την γοητευτική πλευρά σας και να κάνετε τους πάντες να σας θαυμάσουν. Βέβαια, το σχέδιο αυτό θέλει να είστε τολμηρή και να νιώθετε άνετα φορώντας το. Όπως επίσης, δεν ενδείκνυται για γυναίκες με ιδιαίτερα μεγάλο στήθος.

5. Lace-up ολόσωμα μαγιό

Τα 7 κορυφαία σχέδια σε ολόσωμα μαγιό για το 2017 (5)

Το Lace-up σχέδιο τόσο στα παπούτσια, όσο και στα ρούχα έχει κάνει αισθητή την παρουσία του τα τελευταία χρόνια. Τώρα λοιπόν έρχεται να αποτελέσει και ένα από τα 7 κορυφαία σχέδια σε ολόσωμα μαγιό για το 2017. Το δέσιμο αυτό εμφανίζεται σε ποικίλα μέρη του μαγιό, όπως το ντεκολτέ, τα πλάγια, αλλά και στο πίσω μέρος, κάνοντας το ολόσωμο σας εντυπωσιακό και σέξι.

6. Μεταλλικές αποχρώσεις στα ολόσωμα μαγιό

Τα 7 κορυφαία σχέδια σε ολόσωμα μαγιό για το 2017 (8)

Το όμορφα μαυρισμένο δέρμα σας μπορεί να δείξει ακόμη πιο εντυπωσιακό με ένα ολόσωμο μαγιό σε μεταλλική απόχρωση. Το ιδιαίτερο χρώμα του θα σας τοποθετήσει στο κέντρο της προσοχής, αφού θα σπάσει την μονοτονία των φλοράλ και μονόχρωμων επιλογών που θα υπάρχουν σε αφθονία στην παραλία.

7. Ολόσωμα μαγιό με σλόγκαν

Τα 7 κορυφαία σχέδια σε ολόσωμα μαγιό για το 2017 (3)

Αν σας αρέσουν οι πιο παιχνιδιάρικες επιλογές, ένα ολόσωμο μαγιό με κάποιο σλόγκαν της επιλογής σας είναι ιδανικό για το Καλοκαίρι του 2017. Η φράση που θα έχει γραμμένη, μπορεί να είναι αστεία, σέξι ή να κρύβει κάποιο μυστικό. Φορώντας ένα μαγιό με κάτι γραμμένο πάνω του, θα κάνει τους πάντες να θελήσουν να το διαβάσουν!