Total white look: Δες πώς θα το απογειώσεις

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Στην εποχή δηλαδή που το μαύρο χρώμα έχει αντικατασταθεί από άλλες αποχρώσεις. Και πιο συγκεκριμένα από το λευκό. Ναι, αυτήν την περίοδο το λευκό “φοριέται” πολύ. Και όχι τυχαία. Το συγκεκριμένο χρώμα έχει τη μαγική ιδιότητα να δίνει λάμψη στο αποτέλεσμα και να αναδεικνύει το μαύρισμα. Είναι εύκολο να το συνδυάσεις και φυσικά αντανακλά τις ακτίνες του ηλίου και σε διατηρεί δροσερή. Για όλους αυτούς τους λόγους και για ακόμα περισσότερους πιο προσωπικούς, θεωρείται το χρώμα της σεζόν.

Μετακινήσου προς τα κάτω λοιπόν, και δες πως το φορούν οι fashionista του εξωτερικού!

Ξεκινάμε με ένα λευκό φόρεμα που μπορεί να έχεις στην ντουλάπα σου. Μπορείς να το αναδείξεις με λευκά sneakers, σε λίγο πιο vintage αισθητική, και να ολοκληρώσεις με μια απλή λευκή τσάντα. Σε περίπτωση που θες κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορείς άνετα να το φορέσεις με silver oxfords και ένα καπέλο και να απολαύσεις με στιλ τις βόλτες σου στην πόλη. Εναλλακτικά, το αναδεικνύεις με λευκές εσπαντρίγες ή slippers και μια tote και είσαι ready για το γραφείο.

 

Σε περίπτωση που έχεις επενδύσει σε μια λευκή πουκαμίσα αλλά δεν μπορείς να σκεφτείς έναν διαφορετικό τρόπο να τη συνδυάσεις, τσέκαρε εδώ! Σαν πρώτη επιλογή έχεις ένα tomboy look. Μην φοβηθείς να τη συνδυάσεις με μια ζιπ κιλότ και τα αγαπημένα σου sneakers. Μπορείς να αφήσεις ανοιχτά μερικά κουμπιά για να φαίνεται ένα μέρος από την περιοχή της κοιλιάς. Μια ακόμα στιλάτη λύση είναι να τη συνδυάσεις με ένα σορτς και slides. Με αυτό το look μπορείς να βολτάρεις στην πόλη και στο νησί.

 

Έχεις τα βασικά κομμάτια και έχεις “χτίσει” το total white look σου. Σου φαίνεται κάπως βαρετό όμως. Don’t worry! Μπορείς να “παίξεις” με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα και να προσθέσεις extra χρώμα στο σύνολο. Να θυμάσαι ότι όλες οι αποχρώσεις ταιριάζουν με το λευκό. Επέλεξε, λοιπόν, όλα σου τα αξεσουάρ με χρώμα ή μερικά μόνο και πρόσθεσε έτσι μια ιδιαίτερη πινελιά στο minimal σύνολό σου.

 

Παρόλο που το λευκό από μόνο του εκπέμπει μια κομψή αισθητική, μπορείς να το επιλέξεις και για casual εμφανίσεις, χωρίς να δείχνεις σούπερ θηλυκή. Για παράδειγμα, αν έχεις ένα λευκό φόρεμα δέσε στη μέση ένα denim πουκάμισο και ολοκλήρωσε με λευκά sneakers και τσάντα. Διαφορετικά, μπορείς απλά να συνδυάσεις ένα λευκό τοπ και φούστα με πάνινα sneakers και backpack και να δείχνεις σούπερ cool.

 

To total white έχει την τιμητική του και σε ιδιαίτερες περιστάσεις. Για παράδειγμα, σε βαφτίσια. Εγώ σου φυσικά σου έχω δύο σούπερ ιδέες που μπορείς να υιοθετήσεις. Αν έχεις ένα λευκό και αέρινο maxi φόρεμα, μπορείς να το αναδείξεις με μια ζώνη στη μέση και μαύρα αξεσουάρ. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις snake effect πέδιλα για ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

 

Περνάμε σε μερικές ακόμα ιδέες που αφορούν περισσότερο τις διακοπές σου και όχι τόσο τις εμφανίσεις σου στην πόλη. Το total white ταιριάζει τέλεια με εσπαντρίγιες και σανδάλια σε greek folklore style. Σε αυτά τα looks πάει ιδανικά η ψάθινη τσάντα και κάποιο καπέλο ίσως.

 

Συνεχίζουμε με δύο ακόμα άκρως θηλυκά total white looks που μπορεί να σε συνοδεύσουν μέχρι τη βάφτιση, ένα glam event, ένα summer party. Το πρώτο απαρτίζεται από ένα αέρινο φόρεμα συνδυαστικά με ένα clutch με κρόσσια και nude sandals. Εδώ ταιριάζουν τέλεια τα oversized σκουλαρίκια που θα προσφέρουν απλόχερα στιλ. Το άλλο look απαρτίζεται από μια παντελόνα και ένα τοπ από καλό ύφασμα σε συνδυασμό με nude γόβες. Πιο minimal και σίγουρα με κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

 

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι οι λευκές παντελόνες ταιριάζουν τέλεια με crop tops. Πόσο μάλλον με λευκά crop tops. Αν θες να φορέσεις αυτό το look στις διακοπές, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα panama hat, σανδάλια και μια oversized τσάντα. Για πιο glam εμφανίσεις μπορείς απλά να προσθέσεις ένα ιδιαίτερο κολιέ στο λαιμό και τα αγαπημένα σου πέδιλα.