Πώς θα διαλέξεις το σωστό νυφικό κόσμημα

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή του γάμου σου και θέλεις να κάνεις την τέλεια επιλογή στα κοσμήματά σου, αποφεύγοντας τις τετριμμένες επιλογές; Θέλεις τα νυφικά σου αξεσουάρ να είναι elegant, αλλά και απόλυτα εναρμονισμένα με το ύφος σου;

Ανοίγουμε, λοιπόν, τον φάκελο «νυφικά κοσμήματα» και σου δίνουμε τις τέλειες επιλογές, που ταιριάζουν με τους κανόνες της γαμήλιας εμφάνισης, αλλά ταυτόχρονα θα αναδείξουν το προσωπικό σου στυλ.

Minimal chic

Έχεις ήδη επιλέξει ένα glamorous, εκλεπτυσμένο νυφικό, με μακριά ουρά, σε στυλ γοργόνας και θέλεις να λάμψεις, όπως οι σταρ στο κόκκινο χαλί; Είναι στο χέρι σου να το καταφέρεις, προσθέτοντας λαμπερά σκουλαρίκια από ημιπολύτιμες πέτρες, που παραπέμπουν στη δύναμη του διαμαντιού. Θυμήσου ότι αυτό που χρειάζεσαι είναι μια πινελιά πολυτέλειας, χωρίς να το παρακάνεις. Εάν το νυφικό σου έχει γεμάτο σχέδιο, το μόνο που χρειάζεσαι είναι minimal σκουλαρίκια σε λευκό, ασημί ή χρυσό χρώμα. Για πιο κλασσικό στολισμό, τα μικρά καρφωτά σκουλαρίκια είναι η ιδανική επιλογή. Για μια πιο μοντέρνα νυφική εμφάνιση, μη διστάσεις να φορέσεις ear cuffs σε μινιμαλιστικές γραμμές.

chk_4213

The power of vintage

Το vintage look είναι πιο δημοφιλές από ποτέ. Πολλές νύφες επιλέγουν όμορφα, δαντελωτά νυφικά, με ρομαντική διάθεση. Αν κι εσύ έχεις αποφασίσει να δώσεις έναν αέρα retro κομψότητας στην εμφάνισή σου, δεν έχεις παρά να κινηθείς με τον ίδιο τρόπο και στα κοσμήματά σου. Διαχρονική επιλογή αποτελούν οι πέρλες, οι οποίες ταιριάζουν άψογα με μια chic νυφική εμφάνιση. Εάν θέλεις ένα πιο εκλεπτυσμένο σκουλαρίκι, με λάμψη και ιδιαίτερο σχέδιο, επιλέξτε σκουλαρίκια με πέτρες και κρυστάλλους σε vintage αισθητική. Καλό είναι να αποφύγεις τα πολύ μεγάλα και flashy σκουλαρίκια, τα οποία θα κάνουν πολύ φλύαρη την εμφάνισή σου με ένα νυφικό από δαντέλα.chk_038

Something blue… or fuchsia

Η παράδοση θέλει τη νύφη να πρέπει να φορέσει κάτι παλιό, κάτι νέο, κάτι δανεικό και κάτι μπλε. Γιατί, λοιπόν, να μην βάλεις το μπλε στα αξεσουάρ σου; Εάν θέλεις τα κοσμήματά σου να είναι άνετα και να μην σε βαραίνουν, ένα λιτό σκουλαρίκι σε σχήμα δακρύου είναι η καλύτερη επιλογή. Εάν πάλι θέλεις να βάλεις κάποιο άλλο χρώμα στη νυφική σου εμφάνιση, σου προτείνουμε το φούξια, το οποίο αποπνέει μία αίσθηση ρομαντισμού και ερωτική διάθεση. Οι κρύσταλλοι θα κάνουν το look σου ακόμα πιο λαμπερό.

chk_4302

Lovely silver

Το ασημί αποτελεί το πιο συνηθισμένο και ενδεδειγμένο χρώμα στα νυφικά κοσμήματα, καθώς αποπνέει μία αριστοκρατική κομψότητα. Αν ψηφίζεις υπέρ της κλασσικής γοητείας του, αλλά θέλεις να φορέσεις και ένα statement κόσμημα, τότε έχουμε τη λύση. Φόρεσε σκουλαρίκια από μικρούς κρυστάλλους είτε σε σχέδιο δακρύου με κεντρική ημιπολύτιμη πέτρα, είτε σε σχέδιο καρδιάς που θα δηλώνει το συναίσθημα εκείνης της ημέρας. Τα μεγάλα σκουλαρίκια ενδείκνυνται, σε αυτές τις περιπτώσεις, και μπορούν να αναδειχθούν σχεδόν με όλα τα νυφικά χτενίσματα με πιασίματα.