Νυφική ανθοδέσμη: Τι συμβολίζουν τα χρώματα;

Το μπουκέτο που θα κρατάτε τη μέρα του γάμου σας είναι μια σημαντική λεπτομέρεια της εμφάνισής σας, η οποία αξίζει ανάλογης προσοχής με τα υπόλοιπα αξεσουάρ. Κι αν η επιλογή των κατάλληλων λουλουδιών είναι μια βασική διαδικασία που ακολουθούν όλες οι νύφες, το ίδιο σημαντική είναι και η επιλογή των χρωμάτων. Ναι, κάθε χρώμα έχει τη δική του σημασία και αντιπροσωπεύει κάτι, όταν πρόκειται για γάμο.

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο όμορφο από μία νυφική ανθοδέσμη που, πέρα από το ότι είναι όμορφη, συμβολίζει και κάτι σημαντικό για τη μεγάλη σας μέρα? Εδώ, αποκωδικοποιούμε τα χρώματα πάνω στη νυφική ανθοδέσμη.

Μπλε

Το μπλε είναι ένα πολύ δημοφιλές χρώμα. Συμβολίζει την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και τη δέσμευση. Ως χρώμα του ουρανού και του ωκεανού, το μπλε αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα στη ζωή μας.

Νυφική ανθοδέσμη με μπλε τριαντάφυλλα και ιβουάρ κρίνα.

 Πράσινο

Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης, της γονιμότητας και της ζωής. Το πράσινο που θυμίζει γρασίδι είναι η πιο γαλήνια απόχρωση. Γενικά το πράσινο συμβολίζει τον αυτοσεβασμό, την ευεξία και την ισορροπία και είναι ένα ασφαλές χρώμα, καθώς ταιριάζει υπέροχα στη διακόσμηση του γάμου, ό,τι και αν έχετε επιλέξει.

Πράσινη και κρεμ νυφική ανθοδέσμη.

Κίτρινο

Το κίτρινο στη νυφική σας ανθοδέσμη ξεχειλίζει από αισιοδοξία φως και ευτυχία. Μάλιστα, οι αποχρώσεις του χρυσο-κίτρινου φέρνουν την υπόσχεση για ένα θετικό μέλλον. Τι καλύτερο για τη μέρα του γάμου σας και το πρώτο βήμα για το υπόλοιπο της κοινής σας ζωής?

Νυφική ανθοδέσμη με κίτρινα τριαντάφυλλα.

Πορτοκαλί

Πρόκειται για ένα χρώμα διασκεδαστικό και φανταχτερό, το οποίο ακτινοβολεί ζεστασιά και ενέργεια. Το ροδακινί είναι μία υπέροχη απόχρωση, η οποία συναντάται συχνά στις νυφικές ανθοδέσμες.

Γαμήλιο μπουκέτο με πορτοκαλί λουλούδια.

Κόκκινο

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και τραβά την προσοχή όταν το συναντάμε σε μία νυφική ανθοδέσμη. Είναι ένα τολμηρό χρώμα, το οποίο ταιριάζει σε μία δυναμική νύφη. Συμβολίζει την αγάπη.

Νυφική ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα.

Ροζ

Νεανικό, ρομαντικό και συναρπαστικό, το ροζ είναι μία κλασική επιλογή για τη νυφική ανθοδέσμη.  Το ροζ είναι ένα ανάλαφρο χρώμα και θεωρείται ότι συμβολίζει την ευτυχία.

Γαμήλιο μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα και λευκές τουλίπες.

Μοβ

Αυτό το ιδιαίτερο χρώμα εξισορροπεί τη διέγερση του κόκκινου και την ηρεμία του μπλε. Έχει μία μυστήρια και βασιλική χροιά. Το μοβ είναι το χρώμα το οποίο γενικά προτιμούσαν οι βασιλικές οικογένειες.

Νυφική ανθοδέσμη με μοβ και κρεμ λουλούδια.

Λευκό

Ένα χρώμα καθαρό, συμβολίζει την αγνότητα και την αμεροληψία. Αντιπροσωπεύει επίσης ένα νέο ξεκίνημα, την αθωότητα και την απλότητα. Ένα κλασικό χρώμα για τη νυφική ανθοδέσμη, αφού πάντα το αποτέλεσμα είναι κομψό και αριστοκρατικό.

Λευκές νεραγκούλες σε νυφική ανθοδέσμη.

Να θυμάστε ότι σε έναν γάμο, όλα ξεκινούν από τη νύφη και τη νυφική ανθοδέσμη, το νυφικό μπουκέτο. Βρείτε το ξεχωριστό δικό σας στιλ που θα δώσει τα δικά σας χρώματα σε αυτό το σημαντικό γεγονός της ζωής σας. Τα λουλούδια για γάμο είναι πολλά, όπως και τα χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Σκεφτείτε τι θέλετε να συμβολίζει η ανθοδέσμη σας και βρείτε τα κατάλληλα χρώματα και λουλούδια. Μπορεί να θέλετε η ανθοδέσμη σας να αντιπροσωπεύει την αγάπη, την ευτυχία, τη δέσμευση, τη χαρά, την αγνότητα. Ό,τι και αν επιλέξετε τελικά, θα ξέρετε ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο, αφού συμβολίζει κάτι που σημαίνει πολλά για εσάς. Και αυτό είναι ό,τι σημαντικότερο για αυτή τη μεγάλη στιγμή στη ζωή σας.