Νυφικά χτενίσματα για κάθε στυλ

Αιθέρια και θηλυκά, ρομαντικά και σοφιστικέ είναι τα νυφικά χτενίσματα που ξεχωρίζουν το Καλοκαίρι του 2017.

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας λανσάρουν για τις νύφες του καλοκαιριού boho χτενίσματα με πλεξούδες σε ατέλειωτες παραλλαγές: μακριές ή κοντές, χαλαρές, μονές ή διπλές, αλλά και κλασικές, όπως η γαλλική, στολισμένες με λουλούδια, αλυσιδάκια ή κοσμήματα για πιο σοφιστικέ νύφες.

Δείτε 5 προτάσεις για τις νύφες του καλοκαιριού και την πιό ξεχωριστή μέρα της ζωής τους:

1. Ρομαντικό στυλ. Νυφικό χτένισμα με πλεξούδες σε όλο το κεφάλι και στολισμένες πίσω με μικρά ροζ τριαντάφυλλα. Το πρόσωπο πλαισιώνουν μερικές μπούκλες που πέφτουν ανέμελα.

 

2. Αέρινο στυλ. Νυφικό χτένισμα ιδανικό για όσες θέλουν να ξεχωρίσουν με απόλυτο ίσιο look. Ιδανική επιλογή που αναδεικνύει το καστανόξανθο χρώμα με ανταύγιες.

3. Αρχοντικό στυλ. Νυφικό χτένισμα με περίτεχνη πλεξούδα και εντυπωσιακό κότσο για τις νύφες που θέλουν να συνδυάσουν το αρχοντικό στυλ με μία καλοκαιρινή νότα μποέμ.

 

4. Boho στυλ. Ενα ιδιαίτερο νυφικό χτένισμα σε totally Boho-στυλ χωρίς περιττά στολίδια αλλά με ιδιαίτερη πλεξούδα που αφήνει τα μαλλιά να πέφτουν φυσικά. Ιδανική επιλογή για νύφες με μακριά μαλλιά που θέλουν να ξεφύγουν από τα κλασσικά.

 

5. Σοφιστικέ στυλ. Νυφικό χτένισμα σε απόλυτο σοφιστικέ ύφος για νύφες με άποψη που θέλουν να συνδυάσουν την κλασσική κομψότητα με το σικ αποτέλεσμα. Εντυπωσιακό στολίδι του χτενίσματος το κόσμημα-λουλούδι που συγκρατεί και αναδεικνύει τις περίτεχνες μπούκλες